Vilken Värmeskyddspray Ska Man Välja till Håret? Kolla in TOPPLISTAN

Inlagd i Hår, Skönhetstrender av Skonheten

Använder du ofta hårfön eller plattång när du stylar håret? I så fall undrar du säkert också hur man skyddar hårstråna mot skador och matthet förknippat med hög värme och uttorkning. Det lättaste sättet att hålla håret säkert på är att använda en värmeskyddspray – en kosmetika som avleder värmen som genereras av stylingverktyg. På så sätt håller du håret snyggt och friskt trots att du utsätter det för värmestyling varje dag. Nedan hittar du en kort lista över de bästa sprayerna som för närvarande är mest populära och fått bäst betyg av användare. Vilken värmeskyddspray får äran att pryda din badrumshylla?

RANKLISTA: Värmeskyddspray för Hår

Nanoil Heat Protectant Spray

Nr 1. Nanoil Heat Protectant Spray

STORLEK: 200 ml

Detta är en av de bäst rankade produkterna som designats för värmestyling. Den både skyddar håret mot höga temperaturer från hårfön och plattång men även mot UV-strålning och torr luft. Nanoil Heat Protectant Spray innehåller silkesproteiner och gör håret snyggare, lenare och skönt. Det bästa av allt med sprayen är att den levererar allt detta utan att tynga ned håret överhuvudtaget.

Denna värmeskyddspray från Nanoil lämpar sig för alla hårtyper och har bevisats klara av de mest ostyriga frisyrerna. Varför är den köpvärd? Förutom den näringsrika formulan, ger den även skydd på upp till 220-Celsius. Nyfiken? Besök nanoil.se för mer information och för att se hela ingredienslistan.

Nr 2. Kevin Murphy Ever Smooth, Heat Activated Style Extender

STORLEK: 150 ml

Det finns många Kevin Murphy-entusiaster som inte skräms av det höga priset på deras produkter. Men den höga populariteten som Kevin Murphy åtnjuter bör inte komma som en överraskning – deras professionella kosmetikaprodukter används i frisörsalonger över hela världen. Även om du kan hitta billigare produkter som ger liknande resultat, är Kevin Murphy fortfarande ett ledande kosmetikavarumärke som lanserar produkter som fungerar fantastiskt. Samma gäller deras Heat Activated Style Extender.

Denna värmeskyddspray är en bra kosmetika som skyddar hårstråna mot höga temperaturer. Och om du besväras av frissighet och statiskt hår får du pålitligt stöd från Kevin Murphy Ever Smooth. Dessutom förser den håret med lenhet och lyster! Sist men inte minst är formulan rik på naturliga ingredienser som extrakt från trädbark, blå cypress och vit cypress.

Nr 3. Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

STORLEK: 60 ml, 250 ml

Bumble and Bumbles värmeskyddspray finns i två storlekar och ger håret fyra saker: UV-skydd, lenhet, lyster och givetvis skydd mot värme. Eftersom du kan välja en mindre storlek så rekommenderar vi detta. Denna härligt doftande produkt kan tynga ned och dra ned vissa hårtyper, särskilt lågporösa, tjocka eller oljiga.

Men när du provat och sett att Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil passar ditt hår, kommer du säkert att älska den för dess förmåga att förvandla torrt hår till härligt återfuktat hår. Och denna typ av hår behöver värmeskydd som mest. Effekten beror på en blandning av 6 oljor som förutom att reparera slitet hår också ger värmeskydd. Sprayen är effektiv vilket är ett stort plus med tanke på priset. Den sköna doften är ännu ett nämnvärt plus.

Nr 4. OUAI Heat Protection Spray

STORLEK: 126 g

Varumärket OUAI blev världskänt tack vare naturliga oljor. Nyligen har de även lanserat en värmeskyddspray som är precis lika populär och älskad av OUAI-användare. Även om en flaska inte räcker särskilt långa är effekterna verkligen fantastiska. OUAI Heat Protection Spray är lätt att använda och skapar en tyngdlös skyddande beläggning som skyddar håret mot värme och uttorkning.

Sprayen lämnar inte efter sig några spår i håret heller. I stället får du lent, strålande och tydligt starkare hår. Denna effekt är tack vare särskilda termiska polymerer som å ena sidan skyddar håret mot höga temperaturer och å andra stänger inne vatten. OUAI Heat Protection Spray är lämplig även för delikat, fint och fett hår.