Lashcode mascara – naturlig perfektion i makeup

Inlagd i Fashion, Inspiration av Skonheten

ögonfrans mascara LashcodeEn privat make-up artist av kvinnor som gör det perfekta och uttrycksfulla ögonmakeupen är långt ifrån utmanande. Så här fungerar Lashcode mascara. Den silkesformiga intensiva svarta färgens utformning definierar inte bara ögonformen utan tar hand om varje ögonfrans individuellt.

Lashcode är den enda mascara som sätter likatecken mellan smink och ögonvård. Bara friska och starka ögonfransar, belagda med pulverformeln, kan se fantastiskt ut och bättre än någonsin tidigare. Den exakta applikatorn, intensiva färgen och de högkvalitativa ingredienserna i formeln skapar koden till skönhet, vilket avslöjas för alla kvinnor från hela världen tack vare Lashcode.

# Långa ögonfransar fantastiska med volym

den perfekta mascaran LashcodeUpptäck den fenomenala ögonfransvolymen och känn dig trygg i din egen hud. Lashcode är en mascara som ger upp till 3 gånger längre, tjockare och volymfyllda ögonfransar under lång tid. 24-timmars livslängd för smink som ägs till Lashcode är möjligt tack vare två viktiga faktorer som skönhetsprodukten kombinerar:

 1. Precis applikator – en spiral av Lashcode är en liten silikonstav, smalare vid spetsarna; dess spår och silikonborst av varierad längd ger enkelhet att belägga även de kortaste och tunnaste ögonfransarna som växer i svåråtkomliga platser (ögonhörn).
 2. Innovativ formula  – den unika kombinationen av Lashcode-ingredienser är de mest intensiva, svarta pigmenten och ytterligare ämnen som, tack vare att de blandas i pulverformeln, möjliggör perfekt ögonfransbeläggning samt att definiera och förbättra flexibiliteten hos ögonfransar från sina rötter till spetsarna.

# Naturlighet utom oro för ögonfransskönhet

Lär känna den enda mascara som innehåller en blandning av sådana vårdbeståndsdelar som komponerades under noggrann övervakning av specialister. Lashcode är en mascara som inte bara förlänger och tjocknar ögonfransar perfekt, men det tar också hand om dem samtidigt som de appliceras. Med varje minut täcker Lashcode mascara håret runt ögonen, påverkar positivt ögonfransar’ hälsa och utseende. Den innehåller följande ämnen av förskönande och förstärkande effekter:

 • Vitamin E – starkt anti-oxygeneringsmedel som accelererar ögonfranstillväxt,
 • Pantenol – penetrerar djupt inuti ögonfransarna som ger glans och jämnhet,
 • Arginin – naturliga aminosyror fyller ögonfransar med vatten,
 • Baicalein – extraktet av Scutellaria-rötter är ansvarigt för att sänka åldringsprocesserna,
 • Sojaextrakt – förstärker ögonfransarna från sina rötter och hindrar dem från att falla av,
 • Veteextrakt – påverkar eyelashelasticitet och självåterbyggande processer.

Ägd till Lashcode lätta och mycket pulverformade berikad med de bästa ytterligare ämnena, tar mascaran hand om ögonfransar varje dag, i många timmar, alltid när vi bär den. Detta är det andra, viktiga steget i ögonmakeup.

EFFEKT – det utseende du inte glömmer!

Lashcode mascara ger ögonfransar spektakulär volym och tjocklek, sträcker sig och samtidigt lockar ögonfransar. Men framförallt definierar mascaran ögonfransarna tack vare den intensiva svarta färgen och konditionerar hårets form på insidan. I grund och botten, tack vare att du använder Lashcode, garanteras du den 24-timmars felfria, uppenbara sminken som formar ögonen och ger ut den naturliga skönheten. Utan klumpning eller avflakning.

Produkt-webbplats: lashcode.se

19 Comments “Lashcode mascara – naturlig perfektion i makeup”

 1. KvallsAngel

  Slutligen hittade jag min perfekta mascara 🙂

  Svara
 2. Banny

  extra exakt stav, varje frans är korsad med produkten och snyggt böjd

  Svara
 3. Veronica

  aldrig varit förtjust i silikonstavar men den här är en skönhet. Når även de kortaste ögonfransarna. Ett ideal för korta ögonfransar.

  Svara
 4. Moni22

  Jag tvekade om jag skulle köpa en mascara som jag aldrig har hört talas om tidigare och det har aldrig provats av någon av mina vänner och det visade sig vara ett bra val att göra. Det har gått lite tid sedan en kosmetika gladde mig! Det sträcker sig maximalt och djärvt, men utan klumpar. Dessutom gör det med första lager det synligt ögonpop. Det är min första men absolut inte den sista flaskan

  Svara
 5. Johanna

  o-troligt !!!!

  Svara
 6. Nathalie

  Det jag gillar mest med denna mascara är dess djupa mattfärg. Ingen blekning under hela dagen, ingen flagning eller något annat sätt det skulle försvinna från ögat.

  Svara
 7. Annika456

  Färg vacker och intensiv, synd, det är bara en att välja. Jag älskar marinblå mascara!

  Svara
 8. ovanlig

  Superlångvarig men inte vattentät. Stannar oavsett väder, behöver inte röra sig på språng som det vanligtvis är med andra mascara. Jag tycker det är ljuvligt 🙂

  Svara
 9. Rebeka85

  Jag är skeptisk när jag hör att kosmetikan konditionerar också, men jag antar att det fungerar här 🙂 Sedan jag började använda det är mina fransar starkare, så mindre faller av under sminkborttagning

  Svara
 10. Fru Chef

  upptäckte nyligen denna mascara och när jag började använda den hör jag folk fråga vad jag har gjort med mina ögonfransar? 🙂 några av mina vänner skulle inte tro när jag sa till dem att det här är mina ögonfransar 🙂 Jag tycker att det sammanfattar denna mascara perfekt.

  Svara
 11. Agatha U

  Jag har bara hört bra saker på denna mascara. Måste försöka att slutligen kontrollera om det är så bra 🙂

  Svara
 12. Marlene

  Nyss beställt och väntar otåligt på mitt paket

  Svara
 13. Pinacolada

  perfekt för mig – mina ögon är djupa och tack vare denna stav kan jag lätt nå ögonfransar och oroa dig inte att det kommer att ligga över hela mitt ansikte

  Svara
 14. Tanja

  Jag såg den på min väns ögonfransar och det såg jättebra ut. Jo, det är bara bra men för dyrt för mig 🙁

  Svara
 15. K.

  den bästa mascaran i världen!!

  Svara
 16. Alexandra

  åh kom igen.. Jag erkänner att det är bra men det är säkert lika bra som andra.

  Svara
 17. Sofie

  Vet någon av er om det är bra för känsliga ögon? 🙂

  Svara
 18. Ewa

  Jag testade på mina och har superkänsliga ögon, så många mascaror, ögonskuggor och eyeliners kostade mig en allergi och när du använder lashcode är det okej. Jag valde det eftersom jag visste att komponenterna är stora och det fungerade för mig.

  Svara
 19. Malin E.

  Innan jag köpte det gjorde jag en undersökning på flera bloggar och jag såg att många flickor rekommenderar det som en mild, icke irriterande kosmetika. Jag kan rekommendera det själv.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *