Nanoil – en tävling om friskt hår

Inlagd i Hår av Skonheten

Ibland kan hårvård kännas som ett krig. Du kämpar mot allt som försöker skada ditt hår. Ett enda misstag så kommer håret att förlora – det kommer bli torrt, skört, nertyngt, statiskt, livlöst, eller falla av. Listan på skador kan göras lång. Innan du ger upp borde ta hjälp av en aktör som kommer skrämma fienderna. Det finns en hårolja som heter Nanoil. Det är säsongens riktiga stjärna, som kan besegra alla problem. Med Nanoil kan du äntligen slippa problem med håret. Oljan kommer alltid att vinna i kampen om välvårdat för friskt hår.

Nanoil har inte kompromissat vid tillverkningen av hårvårdsprodukten. Företaget har fokuserat på den kvalitet och kraft som naturliga ingredienser – särskilt oljor – kan erbjuda. Oljorna har länge använts för både hälsa och skönhet.

Det är dock inte allt som Nanoil kan erbjuda. För att besegra fienden måste du först känna hans svagheter. Därför finns Nanoil i tre olika versioner, som alla matchar en viss hårtyp – en viss porositet.

Håroljorna Nanoil

Det finns tre sorters porositet:

 • låg – hår med låg porositet har fibrer som ligger nära hårstråna
 • mellanhög – hår med mellanhög porositet har lösare fibrer
 • hög – hår med hög porositet har trasiga och glesa fibrer

De tre sorternas porositet spelar sina egna spel, och hår med låg porositet ser ut och beter sig annorlunda än hår med hög porositet. Därför är det bara logiskt att de olika sorternas hår kräver olika sorters omvårdnad och olika vårdande ingredienser.

Nanoil har framtagits för att passa de tre sorternas porositet, vilket innebär att det finns tre olika oljor. Samtliga oljor är välbalanserade och framtagna för att vårda håret och ge det exakt vad det behöver för att bli starkt, vackert, friskt och glansigt.

Dessutom kan Nanoil lösa alla slags problem med håret. Det vårdar och förskönar, och ger håret nytt liv. Nanoil löser problem på löpande band. Hur är det möjligt? För att förklara detta behöver vi ge en kort förklaring av de tre sorternas olja.

Håroljorna Nanoil – en presentation:

 

1. Nanoil för hår med låg porositet

Den här sortens hår behöver framför allt lätta ämnen som inte tynger ner håret. Hår med låg porositet är tjockt och stelt, saknar volym, och har ett tjockt lager hår som täcker hårbotten vilket gör att den tillverkar för mycket talg. För långt och tungt hår med låg porositet kan drabbas av håravfall. Därför är det viktigt att inte bara vårda håret, utan också hårbotten. Nanoil innehåller inte silikon, parabener, eller andra akneframkallande ämnen. Det ger håret nytt liv, gör det mjukare, och rengör och vårdar hårbotten. Detta leder till att håret får ett lyft och mer volym.

2. Nanoil för hår med mellanhög porositet.

Den här sortens hår behöver lite extra stöd vid behandlingen. Fibrerna är höjda, vilket gör att håret inte bara absorberar vårdande ingredienser utan även toxiner och andra dåliga ämnen. Du behöver vara noggrann när du väljer vad du ska vårda håret med, för otillräcklig omvårdnad kan göra mer skada än nytta. Hår med mellanhög porositet kan bli mycket uttorkat, statiskt, torrt, och falla av om det inte får de näringsämnen det behöver. Nanoil innehåller fettsyror med omega 7 och 9, och flera ämnen som stärker oljornas effekt. De viktigaste av dessa är utan tvekan silke (som förskönar håret och ökar dess flexibilitet), och UV-filter som skyddar håret mot solens skadliga strålar.

3. Nanoil för hår med hög porositet

Den här sortens hår är mycket skadat och kräver intensiv omvårdnad. Dess fibrer är upphöjda, vilket gör att håret inte kan bevara fukt och därmed blir uttorkat och slitet. Håret förlorar sin styrka, livlighet och lyster. Nanoil är en bra lösning på sådana problem. Produkten ger håret nytt liv genom att reparera skador, vårdar hårbotten, återfuktar håret, och stärker rötterna. Håret får tillbaka sin goda hälsa. Dessutom kan noggrant utvalda naturliga oljor skydda håret genom att bilda ett mikroskopiskt lager som skyddar mot skadliga faktorer. Nanoil för hår med hög porositet innehåller även panthenol, keratin, lanolin, silke och UV-filter. Dessa ingredienser förstärker effekten i de naturliga oljorna. De ger håret lyster, gör det mjukare och mer elastiskt, ger det nytt liv, och skyddar det mot solen.

Nanoil spelar i elitserien. Produkten uppfyller alla dina drömmar om vackert hår som är friskt från rötterna till topparna. Allt du behöver göra är att välja den bästa spelaren, som kan föra dig till seger utan problem.

Produktens hemsida: nanoil.se

16 Comments “Nanoil – en tävling om friskt hår”

 1. Olivia

  Jag ångrar att jag först nyligen upptäckte denna olja

  Svara
 2. Lilly

  Min frisör rekommenderade denna oljan när mitt hår började falla av och det fungerade riktigt bra. Det föll inte av lika mycket och växte snabbare. Jag märkte att babyhår växer ganska snabbt så ja, jag kommer nog snart tillbaka till den här produkten

  Svara
 3. Issa

  När det gäller kompostionen, skulle jag säga att det är den bästa oljan på marknaden

  Svara
 4. Kajsa

  Det är den enda produkten som hjälpte mig så effektivt. För ett år sedan kämpade jag mot allvarlig håravfall. Jag testade bokstavligen allt utan någon förbättring. Detta var min sista chans och det visade sig vara bra! men du måste tillämpa det regelbundet i flera veckor.

  Svara
 5. Patricia89

  Jag använder den här oljan tre gånger i veckan före shamponering. Halvvägs genom den första flaskan kunde jag redan se effekter! Mitt hår slutade falla av och viktigare, det började växa tillbaka! Efter att jag slutat med den andra flaskan försvann problemet helt och mitt hår är nu tjockare, starkare. Den enda nackdelen med produkten är priset, men det visade sig vara värt att köpa något dyrare men ändå effektivt! För alla de produkter jag använde innan slösade jag samma mängd pengar om inte mer och ingenting hjälpte. Jag rekommenderar det grundligt.

  Svara
 6. Agness

  Trevlig doft, mitt hår är nu inte bara starkare utan det ser bättre ut och är otroligt glänsande! Och jag har mycket nytt barnhår! Kanske är det lite dyrt men värt vartenda öre!

  Svara
 7. Sylvia

  Det bästa med den är att du kan köpa den du behöver eftersom oljan matchar olika hårtyper! Jag kommer inte ihåg någon annan kosmetik som skulle kunna matcha hårporositet

  Svara
 8. Maria

  Det hjälpte mig när jag hade problem med fet hårbotten

  Svara
 9. Emilia S

  Jag är ett fan av att använda linfröolja som hårolja

  Svara
 10. Gabriella

  Mitt hår har snabbt återställts tack vare att du använder denna olja (nanoil för hög porositet). Mitt hår blev starkare och jag kan se nytt hår växa på de platser där man kunde se hårförlust. Dessutom ser det mycket bättre ut och det är mycket lättare att styla! Det jag gillar mest är den vackra glansen! tveka inte, köp din egen;)

  Svara
 11. Natalieee

  Jag tror att jag kommer att köpa den för medium porositetshår eftersom mitt hår är exakt hur det beskrivs på webbplatsen, kanske kommer rufset äntligen att sluta

  Svara
 12. mila

  Jag hade denna olja för hår med hög porositet och det förbättrade dess tillstånd väsentligt. Just nu använder jag den för medium porositet och det är min personliga favorit!

  Svara
 13. Malaga

  kompositionen verkade fantastisk men priset lite avskräckande

  Svara
 14. AlexaM

  tack vare den här artikeln vet jag äntligen vad som är min hårtyp 😀

  Svara
 15. Nicole

  Jag försöker fortfarande övertyga mig om att börja olja håret och på något sätt kan jag inte komma över det… Jag är orolig över hur länge jag måste tvätta bort allt, en gång applicerade jag ricinolja i mitt hår och sedan spenderade jag hela kvällen med att tvätta det, det var liksom 5 gånger i rad,

  Svara
 16. Madelen

  Jag har ett hår med hög porositet men jag vet att jag har gjort det här mot mig själv:( Jag har länge blekt håret och plattat det varje dag och nu har jag en stor katastrof på mitt huvud. Jag har använt blandolja ett tag nun men jag skulle gärna testa den här oljan

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *