Nanobrow ögonbrynsserum: Den snabbaste vägen till skönhet

Tunna som på 1920-talet, eller vackert framhävda som Marilyn Monroe? Hur dina ögonbryn än ser ut behöver du ta hand om dem. Ett bra ögonbrynsserum som Nanobrow motverkar håravfall, stärker ögonbrynen, framhäver dem, och gör dem tjockare. Läs vidare för att ta reda på hur produkten fungerar!

nanobrow brynserumÄnda sedan naturligt tjocka och uttrycksfulla ögonbryn blev populära har ögonbrynsbalsam dominerat sminkbutikernas hyllor. De står bredvid ögonbrynspennorna, gelerna och vaxen. Vilket ögonbrynsserum ska man välja? Enligt den allmänna opinionen verkar Nanobrow vara bäst.

Ingredienser för alla ögonbryn!

Denna lilla produkt innehåller de bästa näringsämnena som stimulerar tillväxt och reparerar hårstråna. Efter 2 – 3 veckor blir ögonbrynen starkare, tjockare, mörkare och fylligare. Nanobrow innehåller inte heller några skadliga ämnen, färgämnen, syntetisk arom, parabener, eller animaliska ingredienser. Detta gör att produkten skiljer sig rejält från mängden vad gäller produkter som vårdar ögonbrynen.

Hur fungerar Nanobrow?

Nanobrows effekt kan delas upp i två stadier. Under behandlingens första dagar syns ingen förändring eftersom formulan verkar under huden. Serumet reparerar och stärker rötterna, förser dem med rätt mängd återfuktning, och vårdar på djupet. Ju mer skador dina ögonbryn lider av, desto längre tid tar det att återställa deras naturliga skick. Först efter 1 – 2 veckor börjar resultatet att synas, för det är då Nanobrow får nya hårstrån att växa. De blir längre, tjockare, mörkare och mer flexibla. När ögonbrynet får fler hårstrån blir det fylligare och får en vackrare form.

Gör Nanobrow ögonbrynen mörkare?

De flesta produkter för ögonbrynen innehåller färgämnen som gör hårstråna mörkare, vilket skapar en illusion av mer volym. Nanobrow fungerar annorlunda. Serumet innehåller bara ingredienser som ger en mörkare färg på naturligt vis, alltså inga pigment. Huden tillverkar melaniner, ett naturligt pigment som får brynens färg att mörkna naturligt. Dessutom blir de vackrare!

Lättare än mascara!

Inga tvivel kan finnas kring användning av det här serumet, för det är hur lätt som helst. Tack vare den smidiga och bekväma applikatorn tar appliceringen mindre än en minut. Den färglösa kosmetikan absorberas snabbt, så du behöver inte tänka på noggrannhet. Däremot är det viktigt att du förbereder dig ordentligt: tvätta bort sminket, rengör ansiktet, och torka sedan med en handduk. Nanobrow absorberas snabbt och verkar effektivt. Du ska helst applicera ögonbrynsserumet på kvällen, innan du lägger dig, och göra Nanobrow till en del av din dagliga skönhetsrutin.

Vad kostar Nanobrow?

Många personer anser att priset är det viktigaste när de väljer ett balsam. Vissa tycker att Nanobrow är dyrt, men då borde vi komma ihåg att en förpackning räcker i 4 – 6 månader. De flesta som använder Nanobrow intygar att resultatet är värt priset. Inget annat serum, särskilt inte de billiga, kan reparera och framhäva ögonbrynen på samma sätt. Prova själv så får du se! Besök den officiella webbplatsen ( nanobrow.se ) och beställ Nanobrow med hemleverans.

20 Comments “Nanobrow ögonbrynsserum: Den snabbaste vägen till skönhet”

 1. Emelie

  Jag drömmer om tjocka och fylliga bryn <3

  Svara
 2. Bella

  jag har lyckats få mina ögonbryn mycket tjockare tack vare detta serum så jag rekommenderar det 🙂

  Svara
 3. Linda Söder

  älskar den. fick den i födelsedagspresent av min kille och från och med nu kommer jag aldrig sluta använda nanobrow. jag har mörka och tjocka bryn och kan gå utan smink för dom är så snygga ändå. testa! 10/10

  Svara
 4. Anonym

  Jag kom till delen om ingredienserna och nu vet jag att jag kommer att köpa den, jag behöver inte ens läsa vidare. Det är något för mig och äntligen har någon sett till att ingredienserna är perfekta!

  Svara
 5. Livia

  Effekterna från behandligen med Nanobrow kan synas efter en vecka, särskilt för någon som har svaga bryn som jag – bara genom att se mina kan man se att de är lite tjockare, slutade att falla av med varje sminkborttagning som de brukade. Jag väntar mig fler bra grejor för nu är jag på dag 10 med detta fantastiska ögonbryn serum.

  Svara
 6. Siri

  Jag har alltid varit skeptisk när det kommer till ”mirakulös” kosmetika, tills jag skaffade nanobrow 🙂 superbra och effektivt serum! Effekten på mina bryn efter 2 månader är märkbar: mörkare och tätare 🙂

  Svara
 7. Janina

  Fantastiska effekter, rekommenderar verkligen detta serum och jag kan bekräfta allt som sägs i artikeln. Det är så häftigt att någon skrev om det. Jag har använt Nanobrow under en tid nu och det är värt pengarna.

  Svara
 8. karro

  lockande men lite för dyrt

  Svara
 9. Linn30

  För dess ingredienser och resultat tycker jag det är ett rimligt pris!

  Svara
 10. Marie

  hur mcyket kostar det btw? det står ingenstans…

  Svara
 11. Anneli

  Pris är en sak. Men när något är värt det kan det få kosta lite mer. Fokusera inte på det för det är resultatet som är det viktiga. Jag skulle betala mycket mer för att få tillbaka mina bryn efter strålbehandling. Just nu använder jag Nanobrow och jag får se om det funkar.

  Svara
 12. Cornelia

  Jag kan bekräfta att det är snällt mot huden och inte ger allergi 🙂 jag har provat två serum för bryn innan och båda gav mig allergi

  Svara
 13. Kajsa

  Vad kostar Nanobrow? Var kan jag köpa det?

  Svara
 14. Hedda

  Tyvärr finns den inte i butiker, vilket är synd, men leveransen är snabb, jag fick min Nanobrow två dagar efter att jag beställde.

  Svara
 15. Ariel

  Jag bryr mig inte så mycket om att få mörkare bryn men det gör dem så tjocka och täta som du skriver så tar jag två! 😀

  Svara
 16. Minna

  Ariel, ta två, det blir billigare!

  Svara
 17. Tanja

  jag råder dig att vara mer reserverad med nymodigheter som denna för ibland funkar det för några men sen blir man besviken när det inte funkar för en själv

  Svara
 18. lexi sthlm

  Jag köpta den för 2 veckor sen. Jag vill inte gå händelser i föväg men jag tycker att den verkligen fungerar: brynen verkar kraftigare, tjockare och mörkare så dom börjar se mycket bättre ut. Jag hoppas det fortsätter så *håller tummarna*

  Svara
 19. Joline

  Intressant produkt, jag visste inte att något sånt fanns. Det är bra för jag har ingen produkt för att ta hand om dem men jag vet hur viktiga brynen är för ett snyggt utseende.

  Svara
 20. Färgglad

  Jag älskar alla sorters serum för fransar och bryn och använder dem ofta, jag tycker att Nanobrow är en av de bästa på marknaden – jag testade några dyrare men ingen hade samma effekt som nanobrow

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *