Vad kan man göra för att få längre ögonfransar? Prova ögonfransserum

Fashion girl portrait. Red glossy lips. Bright makeup.Långa ögonfransar spelar en nyckelroll i femininitet. De vackraste är inte de falska ögonfransarna, utan de naturliga. Hur tar man hand om sina ögonfransar? Vilken kosmetika behöver vi använda för att förbättra deras tillstånd, förlänga dem och göra dem kurviga? Det går att förlänga och få ögonfransarna att bli tjockare på många sätt. De mest populära, bland allt från de många skönhetsbehandlingar som utförs på skönhetssalonger, är de som kallas för ögonfransvolym och ögonfransförlängning 1:1-metoden. Är alla dessa metoder som förlänger och gör ögonfransarna tjockare säkra? Vad grundar sig dessa kosmetiska behandlingar på?

1:1-metoden

1:1-metoden för att förlänga ögonfransar innebär att man fäster ett par falska ögonfransar i naturliga sådana. Falska ögonfransar fästs med hjälp av ett särskilt kosmetiskt lim. En person som vill genomgå en sådan skönhetsbehandling måste uppfylla ett viktigt krav – personen måste ha starka och hälsosamma ögonfransar. Varför? Helt enkelt för att det kosmetiska limmet och de falska ögonfransarna kan bäras upp av naturliga ögonfransar. Med andra ord blir korta och ömtåliga ögonfransar ännu svagare och ömtåligare om man lägger till extra vikt i form av falska ögonfransar.
Det är bra att utföra ögonfransförlängningen på en skönhetssalong med erfaren personal. På så sätt kan obehagliga överraskningar undvikas, till exempel sneda ögonfransar, synliga klumpar lim eller irriterade ögon och irriterad hud. Behandlingen varar i upp till två timmar och kostar flera hundra kronor. Man måste också spendera tid och pengar på att förnya de falska ögonfransarna. Vid sådana tillfällen kompletterar stylisten de ögonfransar som ramlat av, och den här sortens behandling måste upprepas med några veckors mellanrum. Stylisten separerar de övre ögonfransarna från de nedre med kollagenbitar, och sedan separerar hon varje ögonfrans för att göra det lättare att fästa falska ögonfransar på de naturliga. De falska ögonfransarna består vanligtvis av syntetiska material eller minkpäls.

Under behandlingen kan du uppleva irritation, att tårar rinner, eller att ögonen blir röda. Detta är ett resultat av att ligga i stolen i flera timar med vidöppna ögon. Förhastade rörelser med ögonen eller huvudet påverkar stylistens prestanda och fästandet av de falska ögonfransarna. Det kan dessutom göra att limmet rinner ner i ögonen. Därför bör inte hyperaktiva personer genomgå den här sortens behandling. Du måste även ta hänsyn till ögonsjukdomar, hudsjukdomar, allergier mot syntetiska material och päls. Efter den här sortens behandling får patienter inte använda mascara, gnugga sig i ögonen, använda en bastu eller swimmingpool, använda henna, eller använda en ögonfranstång.

Ögonfransdelar och individuella ögonfransar

1:1-metoden är inte den enda metod som finns för att förlänga ögonfransar och göra dem tjockare. Vi kan förlänga dem genom att fästa ögonfransdelar eller individuella ögonfransar. Dessa falska ögonfransar kan köpas i sminkbutiker. Vi kan också gå till en stylist för att genomföra den här kosmetiska behandlingen. Det är värt att komma ihåg att falska ögonfransar bara sitter fast i en dag. Med andra ord är de engångsfransar. För att fästa falska ögonfransar använder en stylist lim och pincett. Innan delarna sätts fast måste stylisten måla en svart linje på det övre ögonlocket med en eyeliner för att maskera delen där de sätts fast. Ögonfransarna knuffas mjukt mot ögonlocket och när limmet har torkats täcks fransarna med mascara.

En annan metod att förlänga ögonfransar – ögonfransserum

Om det är lite överväldigande och skrämmande att ligga i en stol i flera timmar och låta någon hålla på med dina ögon och använda syntetiska produkter kan du ge ögonfransserum en chans. Deras stora fördel är att de påverkar de naturliga ögonfransarna och stimulerar deras tillväxt på ett naturligt sätt. Hur är det möjligt? Ögonfransserum består endast av naturliga ingredienser, och extrakt från växter och blommor. Denna blandning av ingredienser gör att ögonfransarna vårdas, och huden på ögonlocket skyddas från irritationer. Ögonfransserum påverkar tillväxt, volym och tjocklek. Tack vare ögonfransserum blir de dessutom mörkare. De förhöjer ögonfransarnas tillstånd, förnyar och stärker dem. Behandlingen med ögonfransserum räcker i flera månader. Denna kosmetiska behandling består av att man applicerar kosmetikan en gång om dagen med hjälp av en tunn borste. Produkten ska appliceras jämnt över det övre och nedre ögonlocket. Den måste appliceras på ren och torr hud. Det första resultatet syns efter ett par veckor. Det slutgiltiga resultatet syns efter flera månaders regelbunden och korrekt användning.

Nanolash ögonfransserum

Nanolash är ett ögonfransserum som låter dig få dina drömmars fransar. Denna kosmetiska behandling är mycket skönare, kortare och billigare än att fästa falska ögonfransar (oavsett om det är individuella ögonfransar eller sker med 1:1-metoden). Trots att behandlingen kräver lite tålamod påverkar balsamet våra ögonfransar, och de slutgiltiga effekterna är naturliga och långvariga.

Hur fungerar Nanolash?

Nanolash förlänger ögonfransar och ger dem mer tjocklek, volym och en mörkare färg. Det föryngrar och stärker dessutom fransarna. Den här sortens resultat är möjligt att uppnå tack vare de aktiva substanserna och ingredienserna från växter. Denna blandning ger ögonfransarna mer vigör, får dem att växa, och skyddar huden och ögonen mot irritation.

Hur ser produkten ut?

Nanolash har en liten borste, som låter dig att måla en tunn linje på både de övre och de nedre ögonlocken, precis vid ögonfranslinjen. Du bör applicera produkten varje kväll tills du har nått det önskade resultatet. Effekterna är synliga efter 2 – 3 veckor, och de slutgiltiga resultaten syns efter tre månader. En flaska Nanolash innehåller 3 ml, och räcker för de sex månader som behandlingen pågår.

14 Comments “Vad kan man göra för att få längre ögonfransar? Prova ögonfransserum”

 1. Eva

  Jag har aldrig gjort en ögonfransförlängning och tänker inte göra det heller. Istället använder jag ögonfransserum. Tack vare det behöver jag aldrig falska fransar.

  Svara
 2. Alex

  Jag testade ögonfransförlängning men stod inte ut. Tog bort den efter några dagar. Ögonlocken kändes tunga, det var obekvämt och jag var tvungen att vara försiktig hela tiden. Jag kunde inte ens sova ordentligt!

  Svara
 3. Dorry

  Var tvungen att ta bort dem efter en dag eftersom jag fick en allergisk reaktion av limmet. Jag kunde inte ens öppna ögonen! Skulle hellre prova det här serumet. Jag läste en recension av det, och många tjejer skrev att det inte orsakar allergier.

  Svara
 4. Ebba

  Jag har jättekänslig hy. Många eyeliner och mascaror orsakar allerigska reaktioner 🙁 Kunde knappt tro mina ögon när Nanolash varken irriterade huden eller ögonen! Effekten är otrolig. Om jag tar på två eller tre lager mascara ser fransarna ut att vara konstgjorda 😀

  Svara
 5. Kristina

  samma här, men inget kan förstås jämföra sig med egna fransar 😉

  Svara
 6. Julia

  Om de är lite längre och fylligare ser det naturligt och fint ut, men allt beror förstås på stylisten

  Svara
 7. Elisabeth

  Kosmetologer brukar inte protestera när kunder vill ha långa fransar. Tyvärr ser resultatet konstgjort ut.

  Svara
 8. Snövit

  Oavsett om det ser naturligt ut eller ej är ögonfransförlängningar det sämsta sättet att få långa fransar! Det gör för stor skada. Inte värt det.

  Svara
 9. Lena

  Alla som påstår att ögonfransförlängningar skadat dem överdriver sjukt mycket. Jag har haft mina i tre månader. När jag fyllt på dem har mina egna fransar inte blivit svagare. De är förstås korta men det är nog subjektivt, för innan hade jag fylliga, långa fransar med mycket volym.

  Svara
 10. Mirabella

  Förlängningen blev katastrof. Fransarna blev korta, sköra och föll av. Till och med stylisten märkte hur svaga de var. Just nu använder jag nanolash, sen två veckor tillbaka. Fransarna verkar starkare och ramlar inte ut längre. Ska aldrig förlänga dem igen! Om jag vill vara fin kan jag sätta på en individuell frans eller två. Aldrig mer förlängning!

  Svara
 11. Katrine E

  förlängningar skadar fransar på samma sätt som i hår, och som akryl skadar naglar

  Svara
 12. Emelie

  Har redan testat ett par ögonfransserum. Det här är det bästa och jag rekommenderar det.

  Svara
 13. Eva

  Funkade inte som förväntat :/

  Svara
 14. Marianne

  Läste om det för första gången och vill testa! Bra, informativ artikel 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *