Dior Bronze är ett säkert och enkelt sätt att bli brun

Inlagd i Hudvård, Nyheter, Smink av Skonheten

Dior Bronze är ett set om nio brun utan sol-produkter och kosmetika. Målet är generellt att förhöja och framhäva ett solbränt utseende. Bland dessa produkter finns krämer för kroppen och ansiktet, solskyddsprodukter, balsam och oljor. Låt oss fokusera på tre produkter, två krämer för kroppen och ansiktet: Self-Tanner Natural Glow och Self Tanning Natural Glow – Face & Body oil.

Dior Bronze

Ansiktskrämen Self-Tanner Natural Glow från kollektionen Dior Bronze har flera egenskaper. Den viktigaste är att den ger huden en gyllene ton. När huden får ett naturligt utseende bidrar krämen till att solbrännan behålls längre. Dior Bronze Self-Tanner Natural Glow ger tillbaka en mjukhet, och håller i upp till fyra dagar. Efter den här tiden, eller till och med tidigare, är det bra att återapplicera kosmetikan. Brun utan sol-produkten från Dior bör appliceras på ett rent underlag, och jämnt fördelas längs pannan, utan att försumma ögonbrynen. Glöm inte att tvätta händerna efter att du applicerat produkten.
När den appliceras regelbundet skapar Self-Tanner Natural Glow från Dior Bronze en tilltalande och hälsosam solbränna, framhäver kroppen, och bidrar till en naturlig pH-nivå. Dessutom är produkten återfuktande och har mjukgörande egenskaper. Innan du bestämmer dig för att använda Natural Glow bör du ha utfört en exfolierande behandling. Detta gör inte bara att krämen absorberas snabbare, utan får den också att fungera perfekt. Sedan bör du applicera krämen runt armbågarna och knäna.
Dessa två produkter kan ersättas av en enda – Dior Bronze Self Tanning Natural Glow – Face & Body oil. Denna produkt ger dig en naturlig solbränna, en strålande och lysande look, och ger dig dessutom en djup återfuktning. Tack vare dess blomsterdoft får huden en härlig doft. När det gäller applicering bör du göra på samma sätt som med de tidigare nämnda brun utan sol-produkterna för ansikte och kropp från Dior.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *