TOPP 5 produkter för ögonbryn

Inlagd i Skönhetstrender av Skonheten

Vi drömmer alla om perfekta ögonbryn, men de flesta kvinnor är inte nöjda med sina naturliga ögonbryn. Är du missnöjd med formen på dina ögonbryn? Tack vare dessa fem tillbehör för ögonbryn som jag förberett för er idag, får du en rättvis chans till förbättring!

1. ÖGONBRYNSSERUM

Du kanske inte insett det med ögonbrynsserum är alltid det första du bör prova. Det är den bästa produkten för kvinnor med glesa, asymmetriska eller tunna ögonbryn. Serum för ögonbrynen förbättrar deras tillstånd, skyddar och ger näring samtidigt som hårväxt stimuleras.

2. ÖGONBRYNSPENNA

De flesta av oss äger säkert en ögonbrynspenna. Tack vare dessa kan vi få ett fräscht utseende, särskild när vi använder en nude-penna på det inre ögonhörnet och på vattenlinjen. Detta ’trick’ gör att ögat ser större ut.

Outlina ögonbrynens konturer och plocka håren som är precis utanför. På detta sätt blir ögonbrynen symmetriska och jämna.

3. BRYNFÄRGNING

Detta är en långvarig och vattentät produkt som garanterar en naturlig och exakt effekt. Om du har glesa och tunna ögonbryn kommer denna kosmetika fixa alla brister och fylla alla utrymmen. Du kan bokstavligen rita varenda hårstrå!

4. ÖGONBRYNSBORSTE

Det är svårt att skapa en sminkning som gör att ögonbrynen ser naturliga ut. Rätt borste är något av det viktigaste. Den bör vara flexibel, ha perfekt form och storlek. Är din ögonbrynsborste rätt för dig? Syntetisk, platt, vinklad – detta är beskrivningen av en perfekt borste för ögonbrynssmink. Det är viktigt att välja rätt borste för att spara tid och ansträngning när du ritar dina tunna linjor.

5. ÖGONBRYNSHYVEL

Dess form och storlek liknar en ögonfransböjare förutom att denna har en rakhyvel längst ut. Detta ger dig möjlighet att snabbt trimma håret så att det står ut. Det är ett tillbehör du absolut borde överväga att införskaffa.