Den bästa behandlingen för att få Långa Ögonfransar: Lashcode Serum

Inlagd i Skönhetstrender av Skonheten

Dina ögonfransars utseende beror på hur du tar hand om dem. Om du tar väl hand om dem kommer de vara långa, tjocka och markerade. Hur? Det gör du bäst med Lashcode ögonfransserum – effektivt, gjort på naturliga ingredienser och enkelt att använda. 

Ögonfransvård kräver tålamod. Ögonfransens livscykel är mellan 2 till 4 månader lång. Även om man kan snabba upp tillväxten med tillväxt-boostande produkter, så kan man inte få den där riktiga wow-effekten över natten. Tålamod är nyckeln till framgång. Men, valet av de rätta produkterna spelar också roll.

Bästa sätten att förlänga ögonfransar

Om vi vill ha vackra ögonfransar, så behöver vi ta hand om dem på olika sätt. Hälsosam kost och kosttillskott är viktigt, då de förser kroppen med essentiella vitaminer och mineraler (E-vitamin, zink, silikon).

Något annat som är viktigt är att skydda fransarna från skada som vi ofta omedvetet orsakar själva. Att ta bort smink på ett skonsamt sätt minskar risk av brytna, fallande, tunna eller torra fransar.

Men, det bästa sättet att få långa och tjocka fransar är genom använding av ögonfransserum. En bra tillväxt-stimulerande produkt kan återuppliva, ge näring åt och reparera ögonfransar genom att stimulera hårsäckarna. Vissa använder ricinolja men det tar betydligt längre tid att ge resultat. Men bara ett kvalitets-fransserum tar till vara på den fulla potentialen av våra fransar. Hur är den bästa utav fransserum?

Lashcode Eyelash Serum

Lashcode är ett utav de bästa ögonfransserumen på marknaden, rekommenderat av kunder, proffs och experter. Detta serum är designat för de med få, tunna och spröda fransar, antingen till naturen eller på grund av sjukdom, opassande produkter eller misslyckade salongprocedurer.

Istället för att testa ännu en behandling som du hoppas kan hjälpa dig men som i slutändan faller platt, testa Lashcode. En testad och pålitad produkt som du lätt kan passa in i din dagliga rutin.

Varför är Lashcode det bästa ögonfransserumet?

Det finns ett par anledningar till varför Lashcode Eyelash Serum är ett bra val!

 1. FORMULA: Detta serum består av en blandning av de mest mjukgörande, återfuktande, reparerande ingredienserna samt naturliga substanser som snabbar på tillväxt och ser till att fransarna hålls hälsosamma och vackra.
 2. EFFEKT. Detta serum jobbar på många plan; det boostar fuktnivåer, ger näring, förstärker, gör fransarna snygga (tjockare, längre, fylligare). Lashcode stimulerar tillväxt, skyddar och förbättrar utseende.
 3. STORLEK. Här står Lashcode ut från mängden: det är större än de flesta serum, och räcker därför längre.
 4. APPLIKATOR: Ett bra ögonfransserum behöver en smidig applikator så att du enkelt kan applicera serumet längs franslinjen. Lashcode kommer med en tunn borste som tillåter väldigt enkel applicering.
 5. FORM. Serumet är lätt, snabbabsorberande och jobbar inifrån, utan att klumpa ihop sig eller tynga ned fransarna.

Resultat av Lashcode Eyelash Serum

Resultaten reflekterar produktens kvalitet. Lashcode Serum är väl värt pengarna och bör användas regelbundet.

Bara 3 eller 4 veckor av dagligt bruk ger dig:

 • starkare fransar som inte faller av.
 • mer skinande och spänstigt ögonfranshår.
 • mörkare och kraftfullare fransar.
 • ögon som ser större ut.
 • längre, tjockare och fylligare fransar.
 • föryngrande effekt.

Enkelt recept för fantastiska fransar

Det bör nämnas att Lashcode Serum är väldigt enkelt att använda. Detta lätta serum absorberas fullständigt och lämnar inga spår eller irritationer. Eftersom det är väldigt koncentrerat, så räcker ett borstdrag för att ge tillräckligt med näringsämnen för att stimulera tillväxt- och repareringsprocesser. Detta bevisar att Lashcodes recept för fantastiska fransar är väldigt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *