Nu spelar vi BingoSpa! Renande ansiktsmask med vit lera och lera från Döda havet

Vi vet att ansiktsmasker med vit lera gör underverk för ansiktet. BingoSpa vet detsamma, och därför har tillverkarna tagit fram en renande ansiktsmask som säljs under namnet Dead Sea Mud Face Mask with Caoline and Zinc – det vill säga, ansiktsmask med lera från döda havet, kaolin och zink.

Dead Sea Mud

Det säger sig självt att det svåraste är att ta hand om oljig hud. Det producerar mest talg, vilket gör att huden alltid är glansig, täcks av akne, och orsakar pormaskar. På tal om pormaskar: platserna där dessa skapas, hudens porer, är utvidgade och igentäppta om man har en oljig hudtyp. Merparten talg produceras i T-zonen (pannan, näsan och hakan). Detta är de delar av ansiktet där bakterierna, som ansvarar för akne och seborré, ständigt förökar sig. En av substanserna som används för att bekämpa akne är lera, på grund av dess absorberande och renande egenskaper.

Vit lera är en av de renande ingredienserna i masken från BingoSpa. Varför just vit lera? Jo, för att vit lera är perfekt för omvårdnad av oljig hud. Den har uppfräschande, desinficerande och renande egenskaper, som drar samman porterna. Vit lera kan också reglera talgproduktion. Denna substans mjukar upp och lindrar irritation och inflammationer i huden. Förutom vit lera innehåller denna ansiktsmask från BingoSpa zinkoxid, som också är en mycket viktig komponent när det gäller att bekämpa akne. En annan nyckelingrediens är lera från döda havet, som även detta bidrar till att bekämpa akne. Mentololja spelar en annan roll i ansiktsmasken Dead Sea Mud Face Mask with Caoline and Zinc, eftersom den fräschar upp huden och mjukar upp den.

Konsistensen i denna ansiktsmask från BingoSpa är ganska fast, vilket gör att kosmetikan inte förstör ansiktet, fläckar ner våra kläder, och dessutom torkar den snabbt. Man rekommenderas att applicera ett tunt lager kosmetika på ansiktet och ha kvar den i en kvart. Sedan bör du skölja bort masken med varmt vatten. Kom ihåg att den första appliceringen kan resultera i att det kliar.

Dead Sea Mud Face Mask with Caoline and Zinc från BingoSpa kommer i en liten, vit burk. En förpackning innehåller 150 gram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *