Vilken brynpomade är bäst? VÅRA BÄSTA VAL

Ögonbrynspomader är fortfarande oslagbara produkter för att styla brynen. De är unika eftersom de gör det möjligt att skapa så häftiga och starkt definierade ögonbryn, men vid behov även en diskret ögonbrynssminkning. Vilken är den bästa ögonbrynspomaden? Kolla in vår rangordning och ta reda på vem som är vinnaren!

hur man väljer den bästa ögonbrynspomaden

Vilken brynpomad är bäst? RANGORDNING

NANOBROW Eyebrow Pomade

BETYG 10/10 ★★★★★★★★★★

Den mest populära och rekommenderade ögonbrynspomaden. Den ser till att du har vackert ifyllda, definierade och framhävda ögonbryn inom räckhåll! Inget lyfter fram dina ögon och drag bättre än bryn som har definierats perfekt med pomaden! Dess formula är den mest formbara och gör sminket till ett nöje. Man kan lugnt säga att detta är den bästa ögonbrynspomaden som finns! Du kommer att bli hänförd av dess enkla applicering. Du kommer också att älska de tre extremt förfinade neutrala nyanserna, som enkelt matchar din naturliga brynfärg. Formulan är vegansk, vattenfast och superlångvarig men tvättas lätt bort när du tar bort ditt smink – du behöver inte gnugga brynen och försvaga de känsliga brynhåren. En sann vinnare!

Mer information kan hittas på de officiella webbplats: nanobrow.se

ANASTASIA BH DipBrow

BETYG 9/10 ★★★★★★★★★

Anastasia Beverly Hills, Diprow Pomade – finns hos många skönhetsbutiker världen över i upp till 11 nyanser! Det breda utbudet av nyanser har tagits fram för att passa både blondiner och brunetter. Vissa hävdar att många av nyanserna är väldigt lika varandra och att det är svårt att välja den rätta för dig själv, särskilt om du handlar på nätet. Det är bättre att besöka butiken och testa nyanserna själv innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. Denna flitigt rekommenderade brynpomad är en av de mest populära i världen och en av de första som någonsin släpptes. Den anses redan vara ikonisk. Dess pris är dock inte särskilt överkomligt. Pomaden är mycket hållbar och vattenfast

Tarte Frameworker™ Brow Pomade

BETYG 8/10 ★★★★★★★★

En superlångvarig, vattenfast och fint utformad brynpomade. Det finns en hel del nyanser att välja mellan, även om det främst är ljusa färger som dominerar. Den trevliga men lite tjocka konsistensen överskuggas av det något mindre trevliga priset. Formulan är förfinad, som man kan förvänta sig av ett så pass välkänt märke. Den är lite svår att tvätta bort i slutet av dagen. Produkten är vegansk.

Benefit Cosmetics POWmade

BETYG 7/10 ★★★★★★★

Benefit är ett populärt och prestigefyllt skönhetsmärke som ständigt släpper nya produkter för styling av ögonbrynen. Är deras krämiga pomade, som släpps i en fin men något tonårsliknande burk, den bästa? En gång i tiden var Benefit Cosmetics POWmade enormt populär och den rekommenderas flitigt än idag. Välj den om du gillar mycket mjuka formulor. De främsta egenskaperna hos Benefit POWmade är åtta tillgängliga nyanser, en vegansk och vattenfast formula och en burk med en speciell kant för att torka bort överflödig pomade från borsten. Hur är det med effekterna som den levererar? De är ganska diskreta eftersom pomaden har en annan formula än sin föregångare och därmed också en annan pigmentering.

Diego Dalla Palma RVB LAB Make Up Cream Eyebrow Liner

BETYG 6/10 ★★★★★★

Denna pomade beskrivs ofta som en ”ögonbrynsliner” eftersom den ger dig möjlighet att skapa en perfekt kontur av dina ögonbryn. Den är ganska tjock, så för att fylla i dina bryn behöver du öva lite för att komma underfund med den. Denna brynpomad är vattenfast och som tillverkaren försäkrar fäster den perfekt på huden. Formulan torkar snabbt, så du behöver öva på att fylla i brynen med den – dina penseldrag måste vara exakta eftersom det är svårt att göra justeringar senare.

Indestructi’Brow Lock & Load Eyebrow Pomade

BETYG 5/10 ★★★★★

Indestructi’Brow Lock & Load Eyebrow Pomade är en ganska ovanlig duo: du får en krämig pomade och ett brynpuder i två små burkar. Eftersom de har samma nyans kan de inte riktigt skapa en ombre-effekt på dina ögonbryn. Är det meningen att pudret ska fylla i dina bågar på de ställen där pomaden misslyckades? Eller för att ge dina bryn en matt finish eftersom formulan är helt matt. Det är inte lämpligt att enbart använda ögonbrynspudret eftersom det inte är hållbart och ger en medelstark täckning. Man måste dock erkänna att det är ett intressant nytt tillvägagångssätt för brynmakeup, och även om det inte är den bästa brynpomaden förtjänar denna unika duo uppmärksamhet.

Ögonbrynspomade: hur använder man den?

  1. Rengör ögonbrynen med en bomullsrondell: kom ihåg att de ska vara torra och inte ha någon olja på sig. Borsta igenom dem med en spoolie-borste för att göra det lättare att ge dem rätt form.
  2. Applicera lite av pomaden på en borste.
  3. Definiera din nedre brynlinje och arbeta dig utåt mot den yttre delen av brynet.
  4. Arbeta nu med den yttre delens form: kom ihåg att den ska vara spetsig och starkare framhävd och markerad än resten av ögonbrynet.
  5. Definiera den övre ögonbrynslinjen. För en fin och naturlig effekt, låt den inre brynkanten vara orörd och börja några millimeter bort.
  6. Fyll i området mellan den övre och nedre brynlinjen, försök att applicera mer produkt på den yttre delen av brynet och mindre på den mellersta och inre delen av ögonbrynen.
  7. Därefter är det bara att borsta bort överflödig pomade med en spoolie-borste om det behövs. Gör det försiktigt och borsta brynen uppåt. Klart!