Highlighting Foam Strips: En Innovation För Hårfärgning och Highlighting

Inlagd i Hår, Skönhetstrender av Skonheten

color cuts hårfärgning inpackningar

Highlighting Foam Strips är en innovation för färgbehandling och highlighting av hår. Remsorna tillverkas av maltesiska varumärket ColorCuts som är engagerade i att kombinera teknologi med omsorg för miljön. De är perfekta tillbehör för frisörsalonger och uppgraderar kvaliteten på dina tjänster.

ColorCuts strips för hårfärgning:

✓ perfekta för professionella stylister och praktikanter

✓ hållbara, eleganta och lättanvända

✓ halvera tiden det tar att färgbehandla hår

✓ miljövänliga och nedbrytbara

✓ maskintvättbara upp till 3 gånger

✓ semitransparenta, flexibla och unika

✓ sitter på håret under färgningsprocessen.

Stripsen är perfekta för att hjälpa till vid hårfärgning med flera lager. Remsorna är det bästa alternativet till opraktiskt aluminiumfolie. Du behöver inte slösa tid på att skära och förbereda remsorna. ColorCuts skumremsor i polystyren skadar inte håret. De är fria från lim, men får bra grepp på håret när de kommer i kontakt med färgprodukter. De sitter fast under färgbehandlingen utan att glida av och den semitransparenta beläggningen ger full kontroll över färgprocessen och möjliggör enkla justeringar längs vägen.

ColorCuts highlighting foam strips

Highlighting Foam Strips – din medhjälpare vid hårfärgning

Även oerfarna frisörer kan arbeta som proffs med de flerfärgade stripsen från ColorCuts. Dessa unika accessoarer hjälper dig att utföra spektakulära färgtekniker som ombre, sombre, baleyage och highlights. Remsorna ger dig 100% kontroll över färgningsprocessen utan att riskera skador.

De estetiskt tilltalande och praktiska färgremsorna är även lämpliga för färgning av väldigt långt hår. Paketet innehåller 200 st mäter 10×30,5 cm. Remsorna består av lätt, termiskt material. De säkerställer en njutbar färgningsprocess men ger också stor komfort: de olika färgerna hjälper dig att skilja mellan olika nyanser av hårfärg.

Varumärket ColorCuts värnar om miljön! Deras hårremsor består av 80% återvunnet material. Dessa miljövänliga och nedbrytningsbara skumremsor är högeffektiva. Efter användning kan du tvätta dem i tvättmaskinen upp till 3 gånger och de kan hålla i upp till 800 användningar.

Detta återanvändningsbara paket med färgglada foam strips är ett attraktivt tillbehör för din frisörsalong som kan locka nya kunder. De kan skära ned tiden det tar att färgbehandla med över hälften och ge perfekta resultat. Välj praktiska frisöraccessoarer som älskas av stylister över hela världen!

Mer information om ColorCuts produkter kan hittas på colorcuts.mt.storbritannien

hårfärgning inpackningar