Nanoil Charcoal & White Clay hårmask: Detoxen som håret behöver

Inlagd i Hår av Skonheten

Att fixa trevliga och vackra frisyrer räcker inte för att få lockarna att se vackra och fantastiska ut. Om du vill ha ett hår som lyfter upp din skönhet så behöver du kunna ge det både rätt sorts näring och göra rent det på ett effektivt sätt. Självklart använder du ett schampo, men är det en effektiv hårvårdsprodukt? Rengöring på djupet för båder håret och hårbotten går att få med hjälp av Nanoil Charcoal & White Clay hårmasken. Här kommer lite användbar info om denna hårvårdsprodukten.

En svart hårmask? En hårmask med kol? Lera här håret? Detox för hårbotten? Det är precis vad håret behöver. Säg JA och börja med en av de viktigaste häsovanorna för friskt hår – regelbunden rengöring av håret och hårbotten. Testa Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask. Fast först så bör du läsa om vad som denna fantastiska produkten innehåller och hur ditt hår kan gynnas av att bli behandlat regelbundet med den.

Nanoil Charcoal & White Clay hårmask

Du har nog inte stött på en hårmask som denna innan! Den har en lätt formula som absorberas väl med kraften att förbättrå håret tack vare aktiverat kol och naturlig vit lera som är två ämnen som nu anses vara de bästa att rengöra och avgifta kroppen med. Båda ingredienserna gör Nanoil Charcoal & White Clay väldigt populär bland kvinnor som har problem med frissigt, överbelastat och överbearbetat hår som snabbt blir fett.

Detta är kundens medvetna val. Gå med de kvinnor som förbättrat sitt utseende med Nanoil skönhetsprodukter så som denna hårmasken med kol och vit lera.

Charcoal & Clay: Duon som håret behöver!

Båda ingredienserna finns i början av ingredienslistan hos Nanoil hårmasken. Det finns en anledning till att det är så, det är bara att kolla in deras egenskaper. Så varför bör kombinationen med kol och vit lera anses som en oersättlig lösning för att få fantastiskt hår?

  • Aktiverat kol – funakr som en dammsugare på håret eftersom den effektivt tar år sig smuts, damm, döda hudceller, överflödigt talg, kvarlämningar av styling produkter och all annan smuts som samlats på hårbotten som ej går att se (som tex skadliga toxiner).
  • Vit lera – mineralkaolin är den mest skonsammaste av alla leror och ger en bra behandling på en känslig hårbotten som blir ren och balsamerad. Vit lera är även känd för att minska irritationer genom att ge lindring och främja hudens läkning.

Förutom dessa ingredienserna så innehåller Nanoil Charcoal & White Clay även andra saker! Det här är ytterligare ämnen som hjälper till att ta bättre hand om håret:

  • vitamin A+E komplex som stärker och närar håret
  • pantenol som främjar håret att reparera skador samt återfuktar
  • havsalger rika på mineralsalter som återuppbygger håret
  • samt sericin, som är ett hydrolyserat protein som gör håret starkare.

Rengöring & detox med hårmasken av Nanoil

Funkar det? Visst kan man tvivla på om rengöring på djupet av håret och hårbotten med hjälp av en hårmask är möjligt. Men för att vara säker bör man prova det. Det är bara att upptäcka själv hur kraftfull kolet och den vita leran är.

Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask behöver inte användas mer än var 2-3 dag och efter håret schamponerats, precis som med alla andra hårmasker. Applicera en portion på fruktigt hår, ta på en foliebadmössa och skölj ur ordentligt efter 15 minuter. Detta lätta sätt att applicering  masken på är det snabbaste sättet att få starkt hår med frisk hårbotten. En hårbotten som inte snabbt blir fet, som itne kliar eller mjällar och ett hår med volym utan rester från sprejer.

En viktig sak att tänka på är att Nanoil hårmasken med kol och vit lera förbättrar håret på ett naturligt sätt. Detta innebär att rengöringen och avgiftningen som masken ger hjälper håret åsterställa sin naturliga balans. Processen som förbättrar håret är helt säker och bidrar inte till att håret blir uttorkat.

Ta reda på vad denna produkten kostar och upptäck vilka andra hårvårdprodukter från Nanoil som finns tillgängliga på www.nanoil.se Ta din skönhet till en ny nivå idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *