Vilken mascara bäst passar dig? Upptäck de bästa produkterna!

Inlagd i Framhävd av Skonheten

Många kvinnor letar ivrigt efter den perfekta mascaran. Dessutom sätter damer mycket hopp till att mascaran kan hjälpa dem att uppnå salongsliknande resultat. Det visar sig att flera mascaror faktiskt kan uppfylla denna dröm. Så det är dags att lära känna dem bättre!

Vilken mascara visar sig vara bäst

Kan mascara ge dig en lösfranseffekt?

Den salongsliknande effekten av vackra, långa och tjocka ögonfransar som krulla perfekt är bokstavligen varje kvinnas dröm. Fransförlängning och andra semipermanenta stylingmetoder är dock inte för alla. Många kvinnor delade ett problem att efter att ha tagit bort sina fransförlängningar var deras naturliga fransar i ett riktigt dåligt skick och det tog lång tid att återställa deras hälsa.

Dessutom uppskattar inte alla kvinnor en långvarig look som du inte kan ändra eller inte kan anpassa för att passa det aktuella tillfället. Så därför visar mascara sig vara den bästa lösningen.

Valet är verkligen inte lätt. Skönhetsmarknaden är full av olika alternativ och nya mascaror släpps varje dag. Många annonseras av kändisar, men det visar sig fungerar på ett helt annat sätt än du föreställt dig.

Det är därför vi har samlat fyra produkter designade för att förverkliga dina drömmar!

Kolla in mascarorna som kan vårda dina fransar!

Är det ens möjligt att hitta en mascara som inte kommer att göra dig besviken eller svika? Det visar sig att sådana produkter faktiskt finns. Men att hitta dem i andras labyrint kan vara riktigt knepigt. Av denna anledning är det värt att ägna mer uppmärksamhet åt följande rankning.

1. Nanolash mascara

Den rankade ledaren ska alltid vara i första hand. I det här fallet är det Nanolash mascaran. Enligt åsikterna från de flesta användare säkerställer denna produkt perfektion när det kommer till styling av ögonfransar.

Du bör veta att varumärket Nanolash har tagit hand om varje kvinnas individuella behov. Det finns två versioner av mascaran tillgängliga:

Du kan alltså välja en mascara som passar dina behov utan minsta problem.

För att gå vidare till mer praktiska frågor är det värt att påpeka borsten som ingår i Nanolash mascaran. Den är gjord av silikon och är perfekt formad. På så sätt kan du nå även de kortaste fransarna. Dessutom kommer de att vara perfekt separerade och belagda från rot till spets.

När det gäller hållbarhet finns det inga reservationer här heller. Mascaran smulas inte sönder eller flagnar och kladdar inte heller när den kommer i kontakt med fukt.

2. Lashcode Mascara

Nästa plats går till Lashcode Mascara. Det här är en produkt som också borde uppfylla de flesta kvinnors förväntningar. Till att börja med är det värt att notera produktens exceptionella hållbarhet. Användarna anger inte att mascaran kladdar eller klumpar ihop fransarna. Även om mascarans formel inte är vattenfast, kladdar den inte när den utsätts för fukt.

Lashcode Mascara är en produkt med förlängande och förtjockande egenskaper. Från det första penseldraget, som för övrigt är perfekt formad, kommer du att märka effekterna.

3. Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara är en annan produkt som förtjänar uppmärksamhet. Mascaran har en optimalt formad borste som säkerställer en exakt applicering av produkten. Borsten i borsten är dock åtskilda en bit från varandra så du bör vara försiktig så att du inte klumpar ihop dina fransar.

Produktens hållbarhet kanske inte är den bästa men den är säkerligen tillräcklig. Användarna gör det klart att efter en hel dag började denna mascara flagna och smulas sönder.

4. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

L’Oreal Panoramic Curl Mascara är en apoteksprodukt som många kvinnor säkert känner till. Mascarans huvudsakliga syfte är att krulla fransarna så att de blir vackert framhävda. Efter att ha applicerat ett andra skikt av produkten kommer du kunna uppnå tillfredsställande resultat.

Borsten är inte den värsta, även om den kan göra appliceringen lite svår för kvinnor med hängande ögonlock. Samtidigt visar sig produktens hållbarhet vara ett av de största problemen. Efter att ha applicerat ett andra lager börjar mascaran att flagna av efter bara några timmar. Med ett enda lager märker användarna fortfarande att de faller sönder i slutet av dagen.

Vilken mascara visar sig vara bäst?

Alla måste hitta en mascara som kan möta deras förväntningar och behov utan minsta problem. Faktum är att det är Nanolash mascara som kom först i denna ranking är inte förvånande eftersom den ger den bästa prestandan.

Varje kvinna bör komma ihåg att endast en perfekt vald mascara kan få fram den fulla potentialen i hennes blick.