Vilket Anti-Redness Ansiktsserum Fungerar Bäst? Vi Vet!

Inlagd i Framhävd, Nyheter av Skonheten

Ett bra anti-redness serum får bort ådernät i ansiktet och den där brännande, stickande känslan i huden. Om du läser vidare kommer du att upptäcka de bästa serumen på marknaden som ger din röda hy hälsan och skönheten åter.

Serum är den bästa och billigaste behandlingen för brustna blodkärl och hudirritation. Dessutom är det icke-invasivt och kan användas hemma utan problem. Återfuktare och andra produkter är också viktiga, men det är just serumet som penetrerar huden på djupet och reparerar den inifrån, och gör ansiktet snyggt. Kolla in artiklarna med bäst betyg och expertrekommendationer. Kolla in vilket ansiktsserum mot rodnad som är bäst.

De Bästa Anti-Redness Ansiktsserumen [Lista]

#1 Nanoil Anti-Redness Serum

Nanoil Anti-Redness Serum

Detta serum är oöverträffat. Tack vare dess lätta textur, absorberas det snabbt av huden och du hinner knappt känna det på ansiktet. Det kan användas två gånger om dagen och fungerar bra under smink. Ingredienslistan är kort och innehåller mest naturliga substanser. Nanoil Anti-Redness Serum förbättrar kapillärernas skick inifrån tack vare kastanjextrakt, vilket gör ådernät och röda fläckar mindre synliga. Extrakt från lind och cypress är effektiva vid lindring av huden och förstärkning av dess barriärer. Produkten har en extra anti-aging-effekt tack vare extrakt från Punarnava-plantan, en naturlig antioxidant. Produkten räcker länge, även vid daglig användning, tack vare att den kommer i en 50 ml-flaska. Priset är väldigt bra nu och du kan läsa mer på www.nanoil.se

#2 Caudalie Vinoperfect Serum

Caudalie Serum är en skatt för personer som gillar innovativa hudvårdsprodukter eftersom det innehåller Viniferin som – enligt tillverkaren – är mer effektivt än populära vitamin C. Det extraheras från franska druvor och arbetar på tre sätt: det ljusar upp pigmenteringsfläckar, förebygger nya och jämnar ut hudtonen. I övrigt innehåller serumet några doftämnen. Runt 98% av ingredienserna har naturligt ursprung. Effekter kräver lite tålamod, men de är värda väntan.

#3 Olehenriksen Truth Serum

En brightening primer och ett anti-redness serum i ett? Olehenriksen gör det möjligt! Detta serum ingår i det orangea sortimentet som boostar ansiktets utseende. Du kan givetvis använda det på kvällen, men du får fantastiska effekter vid användning på morgonen. Detta tack vare de botaniska extrakten – apelsin och vildros bland andra – som har höga halter av vitamin C. Ingredienserna gör att serumet dessutom luktar fantastiskt. Hyaulornsyra, å andra sidan, ökar hydrering och reducerar synligheten av brustna blodkärl. Tack vare aloe vera, lindras irriterad hud direkt efter applicering. I stället för en dropper, kommer produkten med en pump som tenderar att mäta ut för mycket produkt, med tanke på att flaskan bara innehåller 30 ml.

#4 Cosrx Pure Fit Cica Serum

Vi var tvungna att lägga till detta koreanska serum i vår lista. Det har utformats för behandling av brustna kapillärer, känslig hud och akne. Centellaextrakt är en huvudingrediens som bleker inflammation och gör ådernät mindre noterbara, samt reparerar huden. Dessutom stimulerar det kollagensyntesen och adderar elasticitet i huden, vilket håller huden ung längre. Cosrx Pure Fit Cica Serum lindrar omedelbart tack vare pantenol. Asiatsyra stärker hudens barriärer och gör den mindre reaktiv. Serumet återfuktar på djupet eftersom det är rikt på allantoin och betaine. Det kommer i en liten flaska, men du behöver bara två droppar vid användning. Serumet är ganska tjockt och tar lite tid att absorberas.

#5 Pharmaceris N C-Capilix Serum

Detta är en naturlig formel med bara några enstaka ingredienser, inga syntetiska doftämnen eller pigment. Nyckelingredienserna är vitamin C, som ljusar upp hyperpigmentering, jämnar ut hudtonen och stärker kärlväggarna, och vitamin E som skyddar kärlen och hindrar dem från att dilateras. Pharmaceris N C-Capilix innehåller också tre vegetabiliska oljor som ger näring och underhåller hydrering. Regelbunden användning normaliserar melaninproduktionen och förbättrar hudens elasticitet. Det sprids enkelt ut över huden och kan användas två gånger om dagen. Det tar dock lång tid för serumet att absorberas och det tenderar att lämna efter sig en fet beläggning. Det har en standardstorlek för ansiktsserum på 30 ml och ett väldigt bra pris.

#6 Medik8 Calmwise Serum

Trots att detta inte är ämnat för rosacea-benägen hud fungerar det bra till denna hudtyp. Först och främst fokuserar detta serum på att lindra irriterad hud och ge lättnad, varpå det stärker hudens barriär och minskar rodnad orsakad av dilaterade kapillärer. Formeln innehåller inga syntetiska doftämnen, färgämnen, parabener eller alkohol. I stället är det rikt på patenterat aktivt teprenon, som reducerar röda fläckar. En annan kraftfull ingrediens är salviaextrakt som drar samman dilaterade kapillärer, rensar huden och lindrar. Medik8 Calmwise Serum är mjukt och snabbabsorberande, vilket lämnar efter sig en återfuktad och avslappnad hud som inte känns tung eller fet. Tyvärr kommer produkten i en liten flaska och varar inte länge vid regelbunden användning.