? Vad utökar sig i maskara? Storslagna egenskaper för maskara?

Inlagd i Smink av Skonheten

Maskara har länge varit en nödvändig del av vår skönhetsrutin. Den kan hjälpa till att ge våra ögon en vacker uppmärksamhetsfylld intervju, men vem har stannat för att fundera på alla de magiska egenskaperna som den kan ha? I den här artikeln går vi igenom vilka som utökas i maskara, hur man får ut det mesta av dess magiska egenskaper och en del av de bästa separatörerna att prova.

Vad utökas i maskara?

Maskara som utvidgas är vanligtvis en blandning av vax och färg som används för att förstora och förbättra utseendet på dina fransar. Den är en av de mest populära makeupprodukterna och de olika märkena som finns på marknaden använder olika tekniker för att hålla och utvidga maskarans förmåga till bästa möjliga följd.

Den vanligaste typen av utvidgning för maskara är fiberteknik. Det är ett framgångsrikt sätt att utvidga fransarna eftersom det tillåter en person att få dessa extra åkatt gånger som de skulle få från traditionella mascaror. För att göra detta är ett extra tillskott av korta fibrer i produktens formel, vilket hjälper till att ge bättre täckning och volym.

Ett annat vanligt enskilt utvidgningsteknik är silikonbaserad teknik, som många märken aktiverar för att ge sin maskara en luftigare finish. Silikonbaserad teknik är populär bland formlerna för vattenfast maskara, eftersom det håller fransarna säkra och förlängda under längre tidsperioder. För att uppnå detta används det för att förbättra maskarans förmåga att täcka varje frans, samtidigt som det låter dem förbli lättare och mer flexibla.

Magiska egenskaper för maskara

Det finns många magiska egenskaper som skiljer den vardagliga maskaran som många av oss använder från annan typ av maskara. De flesta vanliga maskaror innehåller ingredienser och formler som försöker förlänga fransarna, men de är inte speciellt utformade för att behålla färgen eller hålla fransarna säkra.

Men de speciella magiska egenskaperna som finns i några av maskarorna som är utformade för att ge stående fransar gör en stor skillnad i kvaliteten och den slutliga looken. Dessa mascaror är speciellt sammansatta för att hålla färg och varenda frans under längre perioder.

Många många år lyckades innovativa maskara-gurus att skapa produkter som skulle låta bärare få så många som fem gånger ovanlig längd och volym för sina fransar. Dessa mascotprodukter har olika egenskaper som kan förbättra profilen för maskara, till exempel olika typer av olika tekniker som fiber, vätskebaserade massor, eller silikonbaserade formler.

Många befintliga mascaror har kombinerat en rad unika magiska egenskaper för att ge olika typer av slutresultat. Några märken lägger till ljusreflekterande pigment som spelar med ljuset och ge fransarna lite extra volym. Andra märken använder ingredienser som hjälper till att ge fransarna lite extra glans och glans, eller ingredienser som ger fransarna extra styrka och alla förbättringar med en vattenfast formel.

Bästa separatörer för maskara

Den rätta separatören för din maskara kan vara väldigt avgörande om du vill ha den ultimata mascara-looken. Separatörer är utformade för att appliceras först om man vill boosta kraften som maskaran ger till sina fransar. Deras jobb är att separera fransarna och ge dem lite extra höjd en gång som de är målade.

Det finns olika typer av separatörer som är perfekta för olika typer av maskara. Om du har en fiberbaserad maskara som du är nöjd med, kanske du vill leta igenom några primat separatörer som är gjorda från bruna eller svarta naturliga ingredienser. Dessa separatörer ger maskaran och fransarna extra styrka och återställer definition som maskaran inte skulle göra ensam.

Klassiska volumseparatörer kan förbättra definitionen för en helt annan typ av maskara. Dessa separatörer är allmänt utformade för att arbeta med tjockare formler, såsom silikonbaserade mascaror, att hjälpa till att frisakeras fransarna och ge dem lite extra fyllighet. Du kan även prova sköldpaddsseparatörer som är utformade för att frisera fransarna med sköldpadde-volym som är mycket eftertraktade.

Conclusin

Maskaran som utökas är ett nödvändigt och oumbärligt tillskott till vår dagliga skönhetsrutin. Det kan ge våra fransar den extra volumen och definiera som vi alla söker efter. Och det är bäst att förlita sig på den fantastiska mysterierna som finns i vissa maskaror som vi använder, såsom olika typer av utvidgningstekniker, färgreflektioner eller ingredienser som ger extra styrka. Separatörer går vidare för att hjälpa till att framhäva det slutliga resultatet. När man använder alla dessa ingredienser till fördel, är det möjligt att få ut det mesta av magiska egenskaper som utökas i maskara.