Hemligheterna bakom brynlaminering hemma med Nanobrow Lamination Kit

Inlagd i Smink av Skonheten

Även om brynslaminering har varit känt länge så blev det en superpopulär skönhetsbehandling att göra hemma under de senaste säsongerna… Ja, nuförtiden kan du enkelt utföra behandlingen i ditt eget hus! Allt du behöver är ett bra ögonbrynslaminering kit, precis som Nanobrow Lamination Kit. Ta reda på hur du gör brynlaminering hemma och vad som gör Nanobrow kit så ivrigt att rekommendera!

Vad är ögonbrynslaminering?

Ögonbrynslaminering är en semipermanent skönhetsbehandling som säkerställer effekter som varar i flera veckor på ögonbrynen. Det innebär att man applicerar speciella lösningar som påverkar strukturen på bryn håren och hjälper till att ändra deras form och position. Denna behandling är lite som perm som även påverkar hårets form.
Lamineringsbehandlingen utförs för att uppnå lyfta, fluffiga ögonbryn, fulla av volym. Dessutom är de formade i önskad riktning, oftast borstade upp, enligt de senaste bryn trenderna. Laminering hjälper till att lyfta och forma dem, samt ger brynen ett tjockare utseende.

Nanobrow Lamination Kit – ett unikt kit för gör-det-själv brynslaminering

Hemma-ögonbrynslaminering med Nanobrow-satsen tar väldigt lite tid! Glöm bort att vänta i en stol i timmar – nu kan du göra en hel behandling på bara 20 minuter eftersom det kräver applicering av endast 3 produkter: brynlim, lyftlösning och ett fixeringsmedel. Även om Nanobrow Lamination Kit avsevärt minskar behandlingstiden, varar effekterna på ögonbrynen lika länge, och ibland till och med längre än vid brynlaminering på en professionell skönhetssalong: det är upp till två månader av perfekt formade bryn som ser vackra ut. Dessutom räcker Nanobrow-kit  för 10 behandlingar!

Nanobrow Lamination Kit – professionell brynlamineringssats

Gå till nanobrow.se och upptäck vägen för perfekt formade ögonbryn när som helst på dygnet

Hemma brynlamineringssats – Nanobrow Lamination Kit

Nanobrow Lamination Kit innehåller en uppsättning professionella produkter, perfekta för att utföra behandlingen hemma. Den eleganta lådan innehåller:

 • brynlim
 • lyftlösning
 • fixare
 • en uppsättning speciella applikatorer, en borste och en spoolie
 • steg-för-steg-instruktioner om hur man utför brynlaminering 
 • behandlingen

Det är värt att nämna att alla flaskorna i Nanobrow Lamination Kit är exakt numrerade för att säkerställa att du inte har några problem med att bestämma vilken du ska använda härnäst. Du kommer säkerligen inte att bli förvirrad, även om du provar lamineringsbehandlingen för första gången.

Brynlaminering hemma – vilka effekter ger det och hur länge håller de?

 • ✓ För det första ser dina bryn mycket tjockare och fylligare ut.
 • ✓ Dina bryn kommer att få en behaglig konsistens och få en hälsosam lyster.
 • ✓ Ögonbrynslaminering hjälper till att forma brynen till önskad position – du får ultimat kontroll!
 • ✓ Brynlaminering hemma tämjer även oregerliga och ohanterliga ögonbryn.
 • ✓ Det ger ögonbrynen ett mer attraktivt utseende.
 • ✓ Ögonbryn efter lamineringsbehandlingen blir mer definierade och voluminösa.
 • ✓ De ser så bra ut, det behövs inget smink!
 • ✓ Resultaten håller i flera veckor.
 • ✓ Du får en symmetrisk ögonbrynslook.

Nanobrow Lamination Kit – vem är det för?

Denna brynlaminering hemma är ett utmärkt val för alla som önskar en naturlig och långvarig brynstylingmetod som skulle göra deras dagliga brynvårds rutin enklare. Den är också lämplig för alla som vill definiera sina bryn och förbättra sin form så att de inte behöver oroa sig för dem i flera veckor. Det är också ett bra alternativ för alla som kämpar med daglig brynsminkning och fans av en naturlig look. Nanobrow Lamination Kit säkerställer vackra ögonbryn utan behov av smink!

Brynlaminering – startpaket. Nanobrow  kit är perfekt för alla!

Oavsett om du gör ögonbrynslaminering professionellt eller om du är nybörjare och behöver ett bra gör-det-själv brynlyft kit – Nanobrow Lamination Kit kommer definitiv att överraska dig med dess prestanda, effekter och enkla applicering. Det kommer också att spara den tid du brukade lägga på brynlaminering behandlingen. Nu, tack vare Nanobrow, tar ett gör-det-själv brynlyft dig cirka 20 minuter!

Prova de senaste månadernas trendigaste ögonbryn behandling! Välj Nanobrow Lamination Kit!