Topp 4 ögonbrynspennorna. Vad kan man förvänta sig från den bästa ögonbrynspennan?

Inlagd i Nyheter av Skonheten

Gillar du definierade ögonbryn med perfekt form som passar dina ansiktsdrag? För att uppnå en snygg effekt är det värt att välja beprövade produkter som imponerar med sin effektivitet genom att exempelvis hjälpa till att kamouflera glesa områden och leverera stadga.

När man handlar ögonbrynspenor är det viktigt att tänka på nyanserna, och om de kommer att matcha din riktiga ögonbrynsfärg. Långvarighet och hållbarhet är också något som är viktigt att ha i åtanke.

När du använder de bästa produkterna kommer du att kunna definiera dina ögonbryn utan större ansträngning, och känna dig tillfredsställd med ditt utseende.

Vilken ögonbrynspenna ska man välja? Vi presenterar härmed en topplista över de 4 bästa ögonbrynsprodukterna som ger dig en wow-effekt!

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

brynspenna nanobrow

Nanobrows precisionspenna för ögonbrynsmakeup har en ultra-tunn spets som fungerar bra oavsett ögonbrynstyp – tunna eller i behov av subtil definition. Tack vare denna produkt kommer du att skapa väldigt tunna linjer med hög precision.

Nanobrow Eyebrow Pencil fyller i ögonbrynen med färg och täcker även de minsta hårstråna. Du får alltid perfekt lagda ögonbryn när du använder produkten – en dröm som går i uppfyllelse!

Nanobrows penna är långvarig och bekväm att använda. Den accentuerar ögonbrynen och hjälper till att jämna ut ögonbrynslinjen. Det är enkelt att få en idealisk form.

Pennan spets har precis rätt hårdhet och hjälper dig att maskera luckor och fläckar. Få ögonbryn som är perfekta in i minsta detalj!

Nanobrow Eyebrow Pencil är en automatisk penna så du behöver inte oroa dig över att vässa den. Dra bara ut den ur sitt fordral.

Nanobrows penna kommer för närvarande i nyanserna: Blonde, Dark Brown, Espresso. Välj en och glöm bort alla ögonbrynspennor du provat tidigare!

kan köpas snabbt på www.nanobrow.se

2. DIOR BACKSTAGE Diorshow Brow Styler

Diors penna definierar ögonbrynskonturerna noggrant och levererar ett felfritt utseende. Den tunna spetsen hjälper till att fylla i luckor och accentuera hårstråna. Oavsett om du gillar ”no makeup”-stilen eller mycket smink – Diorshow Brow Styler är rätt val.

Tillgängliga nyanser: Universal brown, Universal Dark Brown, Auburn, Chestnut

3. FENTY BEAUTY Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Denna professionella ögonbrynspenna från Fenty har en väldigt tunn, utdragbar spets som låter dig definiera ögonbrynen precis efter smak. Fördelen är antalet nyanser – det finns totalt 14! Alla sminkfantaster kommer definitivt att hitta en nyans som passar deras naturliga ögonbrynsfärg. Produkten är vegansk och har en vattenfast, skön textur.

De tillgängliga nyanserna: Light Blonde, Medium Blonde, Dark Ash Blonde, Soft Red, Auburn, True Red, Dark Auburn, Ash Brown, Light Brown, Medium Brown, Dark Brown, Black-Brown, Soft Black, Deep Black.

4. ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz

En penna med en utdragbar spets som definitivt kommer att imponera på den mest kräsne användaren med de högsta förväntningarna. Den fina spetsen erbjuder exakt definition och fyller i glesa områden. Tack vare Anastasia Beverly Hills penna kan du enkelt korrigera ögonbrynens form. Den täta spoolien hjälper dig att styla, skulptera och sminka ögonbrynen samt borsta ut överskott av produkten.

Drömmer du om en naturlig effekt som varar hela dagen? Formulan är långvarig och varken kletar eller flagnar, så vi är säkra på att du kommer älska den från första användningen.

Applicering är otroligt enkelt och går fort. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz är en vegansk produkt som fungerar på alla ögonbrynstyper.

De tillgängliga nyanserna: Blonde, Taupe, Caramel, Soft Brown, Medium Brown, Auburn, Chocolate, Ebony, Dark Brown, Granite.

Hur använder man ögonbrynspenna för att sminka ögonbrynen?

Detta är definitivt en av de enklaste metoderna för att sminka ögonbrynen. Kom ihåg dessa enkla steg:

1. Kolla om pennan är vässad. Om du har en automatisk penna kan du hoppa över detta steget.
2. Konturera ögonbrynen, fokusera först på inre delen.
3. Fyll i formen du skapat med färg.
4. Accentuera de nedre kanterna och ”svansarna” aningen kraftigare. Låt övre linjer vara aningen utblandade – detta ger en naturlig effekt.

Färdig!