De bästa franslyft- och laminering satserna. Hur får man böjda ögonfransar utan ögonfransböjare i upp till 8 veckor?

Inlagd i Nyheter av Skonheten

Exakt separerade, kraftfullt lyfta och böjda ögonfransar verkar svåra att uppnå dagligen. Lyckligtvis kan denna effekt uppnås med riktigt enkla metoder. Allt du behöver göra är att välja ett ögonfranslyft och laminering. Vad är dessa och hur man utför dem hemma? Nedan hittar du svaren på dessa frågor och en rankning av de bästa satsen som låter dig utföra franslyftning och laminering på egen hand.

ögonfranslyft steg för steg

Franslyft och laminering – vad är dessa behandlingar och varför ska du prova dem?

Metoderna för att styla ögonfransar, nu kända som ögonfranslyft och laminering, har inte dykt upp på marknaden på senare tid alls. De har utförts i skönhetssalonger i många år. I början hade de dock ett annat namn. De var kända som franspermanentar.

Vad är ögonfranslaminering? Detta namn används för att beskriva böjande ögonfransar med keratin. Under lamineringen appliceras specialprodukter på ögonfransarna för att förbättra deras tillstånd och ändra form. Kosmetiken ökar fransarnas flexibilitet och hjälper till att fixera deras form, genom att fästa fransarna på silikonstavar.

Vad är ett franslyft? Detta är den del av behandlingen som fokuserar på att ge fransarna en lyft effekt. Som ett resultat lyfts de synligt från rötterna. När franslyftet och lamineringen är klar får du ordentligt böjda, tjockare, mörkare och konditionerade ögonfransar.

När du vet vad ögonfranslaminering är, är det dags att ta itu med den viktigaste frågan. Varför ska du välja att laminera ögonfransar hemma? Detta är ett utmärkt sätt att förbättra deras utseende och skick snabbt och smidigt. Franslyft och laminering är idealiskt för alla som föredrar en naturlig look, eftersom de gör verkliga underverk på fransarna, även om de är ganska korta.

Hur hittar man den bästa satsen för franslaminering? TOPP kit ranking

Beslutet är taget, så det är dags att prova franslyft och laminering på dina egna ögonfransar. För detta behöver du ett bra kit för franslaminering. Rangordningen nedan inkluderar intressanta alternativ som ger spektakulära resultat och låter dig utföra laminering på ett enkelt sätt. Även utan någon tidigare erfarenhet av ögonfranslyft och laminering kan du fortfarande använda satsen som ingår i listan utan mycket krångel.

1. Nanolash franslyft och lamineringssats

De bästa franslyft- och laminering satserna

Laminering av ögonfransar hemma? Lash Lift Kit från märket Nanolash är en av de bästa produkterna för denna uppgift. Detta är en komplett sats, framställt av ett varumärke som har tagit hand om det fantastiska utseendet på kvinnors naturliga fransar i flera år. Genom att välja detta sats får du näringsrika produkter och alla nödvändiga tillbehör.

Som en del av denna uppsättning tillhandahåller varumärket Nanolash: 10 påsar med en aktivator, 10 påsar med en neutralisator och 10 påsar med keratinbooster. Självklart innehåller satsen även alla nödvändiga tillbehör. Satsen kommer med 3 par silikonstavar, som passar ögonlocken perfekt, och 3 ögonfranskammar. På grund av det större antalet produkter och tillbehör kommer detta kit att hålla längre. Med hjälp av produkterna från satsen kan du utföra 10 franslamineringar hemma och tillbehören är återanvändbara.

Efter franslamineringen får du effekten av synbart längre fransar i 8 veckor.
Du kan märka deras starka böjning, lyft och näring. Efter att ha laminerat fransar med Nanolash satsen är de mycket friskare, mjukare och silkeslen.

2. Elleebana Lash Lift – lash lift startkit

Ett enkelt 20-minuters franslyft. Elleebana Lash Lift kit är designat för människor som bryr sig om tid framför allt annat. Applikationen kan utföras snabbt, och uppsättningen möjliggör så många som 60 applikationer. Särskilt professionella kosmetologer kommer att dra nytta av dess fulla kapacitet. Detta beror på att fransstylister som tar sig an många kunder har möjlighet att använda vart och ett av de 15 paren av påsar under upp till 4 appliceringar. Detta är en avsevärd besparing. Det är osannolikt att satsen fungerar bra för amatörer, för när påsen väl har öppnats måste produkten användas inom en kort tidsperiod.

Detta professionella franslyftsats innehåller 15 par påsar med aktivator och neutralisator. Dessutom tillhandahåller tillverkaren en borste, lim, silikonstavar, en metallapplikator och en skumborttagare. Alla delar av satsen kan också köpas separat.

En betydande nackdel med produkten är priset, tyvärr. Det är ganska orimligt jämfört med andra alternativ i den här rankingen. Därför är det osannolikt att det är ett bra val för hemmabruk. Möjligheten till 60 applikationer gör den dock till ett bra val för professionella fransstylister.

3. RefectoCil Eyelash Lift – sats för hållbart ögonfranslyft

Behandlingen tar mindre än en kvart med detta franslyftsats. Tidsmässigt är det en av de bästa produkterna på marknaden. RefectoCil Eyelash Lift sats säkerställer dock mycket mer än bara en snabb applicering. Den innehåller formler rika på närande ingredienser, som kollagen och cystein. Som ett resultat ger den näring och återfuktar fransarna, och böjar och lyfter dem synligt direkt från rötterna.

Satsen består av två produkter. Tillverkaren har förberett en speciell formulera, så att Lashperm och neutralisator är effektiva och fungerar på nolltid. Dessutom innehåller den snygga sminkväskan, som produkterna kommer i, nödvändiga tillbehör. Satsen innehåller tre par silikonstavar, en flaska lim, ögonfranslyftare och praktiska skålar och penslar.

4. Fleeky Lashlift Kit

En sats för franslaminering hemma för dig som inte vill spendera mycket. Fleeky Lashlift Kit sticker ut från resten av produkterna på grund av dess riktigt låga pris. Tyvärr går det hand i hand med bara ett litet antal tillgängliga applikationer. Med dess hjälp kan du utföra 2 till 4 lamineringar. Som tur är har tillverkaren även förberett en större, men lite dyrare version. Kvinnor som vill att satsen ska hålla längre kan välja Maxi Kit. Det räcker för 5 till 10 applikationer.

Franslyft och laminering ger bra resultat oavsett franslängd. Det är en lösning som låter dig behålla en naturlig look och njuta av starkt definierade ögon. Det kommer att göra dina ögonfransar synligt mörkare, böjda och lyfta.

5. Thuya franslyftsats

En sats för att lyfta och laminera ögonfransar och ögonbryn i ett. Thuya satsen är en mångsidig produkt, designad för att förbättra utseendet på hela ögonen. Det låter dig ta hand om ditt utseende heltäckande – uppnå spektakulärt lyfta ögonfransar och perfekt stylade ögonbryn.

Som en del av satsen från Thuya tillhandahåller tillverkaren tre produkter – permanent gel med tioglykolsyra, en neutralisator och ett lim. Det som starkt skiljer den från andra set är det stora antalet produkter. Varje och en av dem finns i en 15 milliliters flaska. Dessutom innehåller satsen silikonstavar i M-storlek och en träplocka.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

En sats för franslaminering med omfattande innehåll. Varumärket Miya Lash tillhandahåller en heltäckande produkt som består av många produkter och tillbehör. Laminering med Miya Lash Keratin Lash Lift Kit underlättas genom att träplockor, lamineringsborstar och silikonstavar. Hela satsen kompletteras ytterligare med ögonlappar. Du kan bli förvirrad av den här mängden tillbehör, och det gör inte nödvändigtvis lamineringen lättare.

Efter lamineringen med satsen från Miya Lash kommer ögonfransarna att böjas kraftigt och lyftas. Detta eliminerar behovet av att använda en ögonfransböjare varje dag. Behandlingen ger dig också en paus från tung makeup, då fransarna blir mörkare och visuellt tjockare efteråt.

7. Brynlaminering och franslyft sats Protein Reconstruction System Zola

Du behöver inte förlita dig på ett professionellt ögonfrans lamineringssats för att njuta av synliga resultat. Detta bevisas av Brow & Lash Protein Reconstruction System från märket Zola. Detta set överger helt silikonstavar och andra tillbehör. Istället finns det bara tre formelflaskor inuti, som kommer med inbyggda applikatorer.

Varje produkt har en helt annan formula. Hela satsen låter dig lyfta, böja och ge näring åt dina ögonfransar. Satsen kan även användas för att lyfta och laminera ögonbryn. Formlerna som ingår i satsen är Protein Strong Lifting, Protein Fixer och Protein Care. Var och en av dem innehåller en hel del närande ingredienser, så efter lamineringen är ögonfransarna i märkbart bättre skick vid första blicken.

Böjda fransar utan att lämna hemmet – ögonfranslyft steg för steg

Har du valt ditt gör-det-själv franslyft och lamineringssats från ovanstående rankning? Det är dags att gå till självaste lamineringen. Var ska man börja? Genom att säkerställa din egen komfort. Du måste hitta en bra plats. Generellt sett är badrummet bäst, eftersom du enkelt kan städa upp eventuell röra vid behov, och har tillgång till en stor spegel. Innan du applicerar produkterna är det en bra idé att lägga ut alla produkter som behövs för ett franslyft inom bekvämt räckhåll.

Det första steget är att rengöra ögonfransarna och huden runt ögonen noggrant – fransarna kan ha smink- eller hudvårdsrester på sig, vilket kan störa produkterna från att absorberas helt och ge spektakulära resultat. Hur tar man bort dem? Ett speciellt schampo designat för ögonfransar och ögonbryn eller en oljefri sminkborttagare rekommenderas oftast.

Sedan är det dags att fästa en silikonstav på det rengjorda ögonlocket. Det kan hända att den är för bred. Som tur är kan praktiskt taget alla silikonstavar trimmas för att passa perfekt i fransraden. De appliceras på ögonlocken med den platta delen, och den mellersta delen ska beläggas med lite lim först. Ögonfransarna måste kammas på stavarna, helst med en speciell kam (vanligtvis Y-formad). Varje frans ska separeras noggrant. Detta gör att produkterna absorberas genom hela ytan.

Det är dags att gå vidare till nästa steg av ögonfranslyft och laminering. Satsen kan innehålla 2 eller 3 olika produkter. Du måste tillämpa dem i rätt ordning. Var och en tvättas av försiktigt efter några minuter och sedan kan du fortsätta med nästa steg. Tiden efter vilken de behöver tas bort beror på produkten och satsen. Det är därför det är mycket viktigt att ha bruksanvisningen till hands när du utför lamineringen.

Franslyft och laminering avslutas genom att silikonstavarna försiktigt tas bort från ögonlocken. När du gör det måste du vara försiktig med dina ögonfransar och försiktigt dra bort dem från ytan. Efter att ha tagit bort stavarna är det också en bra idé att borsta igenom fransarna med en spoolieborste.