Cluster Lashes From Nanolash – DIY Lash Extensions – Upptäck den nya sensationen!

Inlagd i DIY handledning, Nyheter av Skonheten

Ögonfransar, även om de är gjorda av ömtåliga hårstrån, kan få fram kraften i varje kvinnas blick. Men i allmänhet är de tunna och fina. Av denna anledning experimenterar kvinnor ivrigt med olika smink. En kraftig förändring har nyligen dykt upp på skönhetsmarknaden – de är klusterfransar för gör-det-själv-kluster fransförlängning hemma från Nanolash! Är detta en lösning på alla ögonfransproblem?

Diy lash extensions nanolash

Varför blir ögonfransarna klena och ramla ur?

Många kvinnor runt om i världen upplever ständigt problem med sina ögonfransar. Tyvärr kan många saker påverka deras tillstånd. Och alla beror inte på din fransvård.

Ögonfransarnas tillstånd kan påverkas av felaktig kost och biotinbrist. Här är naturligtvis även upprepade skönhetsbehandlingar skyldiga. Semi-permanenta fransförlängningar, under många år, leder till vanliga defekter i fransraden. Det visar sig att även felaktig sminkborttagning och applicering av flera lager mascara kan försvaga fransarna avsevärt.

Genetiska och geografiska faktorer är också värda att påpeka här. Inte alla kvinnor välsignades av Moder Natur med långa och lockiga ögonfransar. På vår breddgrad däremot är fransarna tunnare av naturen, vilket förstås påverkar deras definition eller brist på sådan.

Men varumärket Nanolash har hittat den perfekta lösningen. DIY Lash Extensions överbelastas inte fransarna – dessa fransar kluster appliceras under de naturliga fransarna, cirka 1 mm från fransraden, och appliceringen kan enkelt göras hemma!

lösögonfransar nanolash

Hur fungerar klusterfransarna – DIY Lash Extensions från Nanolash?

DIY Lash Extensions har en enkel applikation på bara 10 minuter! Dessutom kan den hålla i 5 dagar. Ingen kvinna ska uppleva några problem med att applicera dessa kluster fransar.

Dessa kluster fransar för gör-det-själv-applicering hemma finns i två versioner. Den första är en fristående låda. Den innehåller 36 färdiga klusterfransar. Fodralet innehåller kluster i 3 längder (10, 12 och 14 mm) och i 8 stilar att välja mellan.

Det andra alternativet är ett komplett fransförlängningssats från Nanolash. Det fungerar utmärkt för damer som inte äger alla nödvändiga tillbehör.

Fransförlängningssatsen för hemmabruk innehåller:

  • Nanolash bonder – ett 5 ml franslim som också förenar ögonfransfärgen;
  • Nanolash remover – denna (5 ml) lösning hjälper till att ta bort klusterfransarna utan att skada dina naturliga fransar;
  • Nanolash sealer – designad för att ta bort det klibbiga lagret från fransarna (5 ml);
  • ögonfrans applikator – tillverkad av rostfritt stål.

DIY Lash Extensions är gjorda av lättviktsmaterial, och att bära dessa klusterfransar är knappt märkbar.

nanolash diy lash extensions

Hur applicerar man Nanolash klusterfransar hemma?

Ögonfransförlängning hemma med Nanolash frans kluster bör ta cirka 10 minuter. Först borde du ta bort ditt smink ordentligt och sedan:

  • applicera ett tunt lager av bonder och vänta 30-60 sekunder tills det blir helt klibbigt;
  • applicera klustret cirka 1 mm från fransraden;
  • avsluta appliceringen med sealer.

DIY Lash Extensions är utformade för att säkerställa att varje kvinna kan hantera sin applicering.

nanolash diy lash extensions

En skönhet som förändrar spelet – DIY Lash Extensions sammanfattning

DIY Lash Extensions sticker definitivt ut från mängden. Dessa klusterfransar för gör-det-själv-applicering finns i olika längder och stilar. Detta gör att kvinnor kan välja både en subtil franslook för vardagsbruk eller Russian Volume om de känner för det.

De lätta ögonfransklustren kommer på en flexibel svart remsa. Detta gör dem lätta att applicera och maskerar på ett smart sätt anslutningslinjen. Själva applikationen tar 10 minuter och har en hållbarhet på upp till 5 dagar.

DIY Lash Extensions överbelastar inte de naturliga fransarna. De låter dig skapa en tillfällig fransstil som du kan ändra när som helst. Dessa kluster fransar är det perfekta valet för bröllop och en stor utekväll, men också för en spontan promenad.

Tillverkaren har sett till att deras användning är enkel, säker och trevlig. Tack vare lösögonfransarna för hemmaapplicering från Nanolash behöver du inte längre oroa dig för dina naturliga fransars tillstånd. På 10 minuter kan du åtgärda eventuella brister!