TOPP 10 Ansiktsserum med Hyaluronsyra – De Bästa Återfuktarna för Ungdomlig Hud

Hyaluronsyra är nödvändigt för frisk hud. Har man otrillräckligt eller en brist på det leder detta till hänging hud, förlorad elasticitet och rynkor i förtid. Därför så är hemligheten till felfri hud att använda rätt slags produkt med det bästa formen av HA. Vi hjälper dig att välja ut den. Kolla in de bäst rankade serumen speciellt utformade för att öka fuktnivåerna i huden och göra den yngre.

Varför hyaluronsyra?

Detta är det enda ämnet som klarar av att hålla vatten på 1000 gånger av sin egen vikt. Det är en riktigt enastående återfuktare som håller hudens vävnad ung och elastisk. HA fyller i intercellulära utrymmen i huden. Hudens egna nivåer sjunker med åren och därför blir huden hänging och täckt av linjer. Om man vill förebygga för tidiga hudveck och hängig hud, så måste man ge huden HA med hjälp av rätt slags hudvårdsprodukter.

EFFEKTEN AV ETT ANSIKTSSERUM MED HYALURONSYRA AV BRA KVALITET

  • upp till fem gånger högre fuktnivåer
  • ökad syntes av hyaluronsyra
  • kollagen och elastin syntes ökar med 50%
  • 80% ökad fukt i huden
  • till och med upp till 70% mindre synbara rynkor

TOPP 10 Ansiktsserum med Hyaluronsyra

1. Nanoil Hyaluronic Face Serum 50ml/1.69oz

Nanoil Hyaluronic Face Serum

★ HÖGST BETYG
★ BÄST HA MED LÅG MOLEKYLÄR VIKT
★ PERFEKT ÅTERFUKTANDE EFFEKT
★ ANTIAGING, ELASTICITET, FYLLIGHET
★ PERFEKT ATT ANVÄNDA UNDER SMINK

En riktig ”VIP” återfuktare för huden. Användare av Nanoil Serum säger att det är det bästa HA serumet på marknaden. Detta serumet har syran med den lättaste molekylära vikten som perfekt absorberas och når ner i huden och föryngrar därmed och återfuktar den perfekt samt ger den näring och förstärkning. Hyaluronsyran från Nanoil gör huden felfri och utan rynkor. Serumet passar alla hudtyper (och åldrar 20+, 30+, 50+, 60+), inklusive vuxen,trött, sliten och kopparhud. Den är även en fördel för ung hud som behöver ökad återfuktning.

Läs alla detaljerna på Nanoil hemsidan: www.nanoil.se.

2. Mesoestetic Ha Densimatrix Multi-Molecular Hyaluronic Concentrate 30ml/1oz

★ FLERA ÅTERFUKTNINGSNIVÅER
★ ÖKAD ELASTICITET
★ ANTIAGING EFFEKT
★ EFFEKT SOM FYLLER UT RYNKOR

En fräsch, lätt och rinnande gel som perfekt absorberas i huden och som inte lämnar ett fett lager efter sig. Ett perfekt serum att använda på dagen eftersom det har en bra återfukande effekt och verkar bra under smink där det ständigt återfuktar huden. Ansiktsserumet passar för all slags hud och för alla åldrar. Det är inte komedogent och kan därav användas på hud som lider av akne. Det fungerar även för vuxen hud och mot de första ålderstecknen.

3. Drunk Elephant B-Hydra™ Intensive Hydration Serum 50ml/1.69oz

★ ÖKAD FUKTIGHET
★ HYALURONSYRA AV BRA KVALITET
★ CERAMIDER & VÄXTEXTRAKT
★ HUDREPARATION OCH FÖRYNGRING

Ett avancerat serum som inte enbart innehåller hyaluronsyra. Märket vill ta tillvara på kraften av ingredienser som föryngrar huden, håller kvar fukt och som exfolierar döda hudceller med hjälp av fruktsyror som piggar upp huden. Formulan består av hyaluronsyra, reparerande ceramider och lins/äpple/vattenmelon komplex. Drunk Elephant Face Serum absorberas fort och återfuktar huden perfekt och skyddar den från negativa effekter från miljöfaktorer. Den är ett perfekt val för sliten och matt hud som förlorar sin elasticitet på grund av brist på fukt.

4. Thalgo Hydra-Marine Serum 30ml/1oz

★ ÅTERFUKTNING DYGNET RUNT
★ LÄTT SERUM SOM PASSAR FÖR UNG HUD
★ BALANSERAR TALG
★ ANTIAGING EFFEKT, FYLLIG HUD

Detta lätta HA serumet återfuktar effektivt huden utan att överbelasta den. Den funkar på fet och blandad hud och balsanserar utsöndringen av fett. Den fräschar upp huden rejält, förbättrar dess elasticitet och håller den även frisk på samma gång. Sammansättningen av aktiva ingredienser i Talgo Serum -så som dess HA av hög kvalitet och dess algextrakt – är hemligheten bakom skapelsen av ett bra och lätt serum som passar alla hudtyper och åldrar. Men oavsett, så är serumet särskilt utformat för ung och slapp hud som brukar förlora sin fukt.

5. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum 30ml/1oz

★ BRA ÅTERFUKTANDE EFFEKT
★ LÄTT OCH VÄLABSORBERANDE SERUM
★ SKONSAM VÅRD FÖR UNG HUD
★ PERFEKT VAL FÖR TORR HUD

Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum från The Ordinary innehåller HA med en medium molekylär vikt. Med andra ord så verkar detta serum på hudens yttre lager – överhuden – genom att forma ett ocklusivt lagersom täcker huden och håller kvar fukten i den. Serumet är ett bra val för återfuktad och elastisk hud som bara behöver ett skydd mot fuktförlust. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum är perfekt för ung hud som förlorar fukt. Dess HA förbättras med hjälp av vitamin B5 och pantenol som har en viss exfolierande effekt.

6. It’s Skin Hyaluronic Acid Serum 30ml/1oz

★ ÅTERFUKTNING I UPP TILL 12 TIMMAR
★ STÄRKANDE EFFEKT OCH FÖRBÄTTRAD ELASTICITET
★ GER NÄRING OCH REPARERAR
★ SKYDDAR MOT TORRHET

Hyaluronsyran i It’s Skin Serum har en ifyllande och återfuktande effekt. Den ger fukt och näringsämnen till huden och håller dem kvar. Dess HA av god kvalitet verkar tillsammans med acerola extrakt som är en källa rik på vitamin C och är en antioxidant som hämmar åldersprocessen samt ljusar upp huden en aning och förbättrar utseendet på hud som är sliten, matt och livlös. Tack vare sin lätta och flytande formula så absorberar serumet från It’s Skin fort och funkar bra ihop med fuktkrämer och foundations (det är en jättebra smink primer).

7. Sesderma Hidraderm Hyal Serum 30ml/1oz

★ ANTIAGING EFFEKT
★ INTENSIVT ÖKAD ÅTERFUKTNING OCH SKYDDANDE EFFEKT
★ HUDREPARATION OCH ÅTERUPPLIVNING
★ PERFEKT SERUM FÖR TORR HUD

Sesderma Hidraderm Hyal Serum passar utmärkt för hud osm fått sina första linjer och för djupa ansiktsrynkor. Syran i kombination med ceramider, fettsyror, retinol och retinaldehydliposomer har alla en antiaging effekt. Sesderma Face Serum ger mycketstöd för hud i 40, 50 och 60 årsåldern Den ökar hudens elasticitet och håller vuxen hud fyllig. Denna oljiga produkten används bäst på kvällen då den är rätt tjock och tar tid att absorberas.

8. Mizon Hyaluronic Acid 30ml/1oz

★ HA MED MEDIUM MOLEKYLÄR VIKT
★ OCKLUSIVT LAGER PÅ HUDEN, HÅLLER KVAR FUKTEN I HUDEN
★ ÖKAD FUKT FÖR FET OCH BLANDAD HUD
★ LÄTT OCH VÄLABSORBERANDE SERUM

Mizon Serum som har en dos av hyaluronsyra är ett av många serum från detta Koreanska märke. Det är ett populärt val bland yngre personer. Den håller huden återfuktad och ger omsorg åt fet och blandad hud som har problem med överflödigt fett i ansiktet. Den återfuktar huden utan att ge den en osund gland, så den är att bra val för fet hud som behöver en lätt och välabsorberande produkt. Den är ett ganska bra återfuktande ansiktssserum som kan användas under smink. Dock så har serumet för många ingredienser och ett väldigt dyrt pris.

9. Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum 30ml/1oz

★ PERFEKT SERUM FÖR TORR OCH UTTROKAD HUD
★ BALSAMERANDE OCH SKYDDANDE EFFEKT
★ BRA ATT ANVÄNDA EFTER ANSIKTSBEHANDLING
★ ÖKAD ÅTERFUKTNING OCH SKYDD MOT TEWL

Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum innehåller HA i medium storlek. Den bibehåller fukten och skyddar huden mot vattenförlust (alltså TEWL, dvs transepidermal vattenförlust) men den verkar dock inte lika kraftfullt som andra HA produkter vi skrivit om här. Förutom hyaluronsyra så innehåller serumet vitamin B5 som förstärker den återfutkande effekten. Likt HA, så förstärker vitaminen hudens hydrolipidiska mantel. Medik8 Serum verkar ganska bra och rekommenderas att användas efter ansiktsbehandlingar och för att bota torr hud. Men det är dock inte en bra antiaging produkt och passar endast som ett bra dagsserum som ger god återfuktning och som kan användas under smink.

10. Vichy Minéral 89 Face Serum 50ml/1.69oz

★ NATURLIG HYALURONSYRA
★ BÄST FÖR HUD I 20, 30 OCH 40 ÅRSÅLDERN
★ LÄTT OCH VATTENBASERAT SERUM
★ KOMPLEX MED 15 MINERALER

Detta serumet innehåller hyaluronsyra som utvunnits från växter (natriumhyaluronat). Vichy ger en produkt som återfuktar och återupplivar huden. Den stora flaskan innehåller en formula fri från parabener och dofter. Just därför så verkar Vichy Serum väl på känslig hud och den återfuktar och absorberas bra. Den rekommenderas mest för ung hud eller vid de första ålderstecknen. Den är icke-komedogen och verkar därav bra under smink.

Hur använder man hyaluronsyra?

Ren hyaluronsyra används oftast som en halvprodukt. Men då den används enbart i sig och utan rätt komponenter så tar den sig inte ner i huden lika effektivt. Helst så bör man använda ett nogga sammansatt ansiktsserum för att få ut den mesta av HA. Formulan bör bestå av högt koncentrerade ingredienser som kraftfullt återfuktar och förbättrar huden – som är precis vad det mest effektiva serumet gör. Så välj ett som har bäst kvalitet och högst betyg.