NANOIL, Naturlig Arganolja. Varför är den Värd din Uppmärksamhet?

Inlagd i Skönhetstrender av Skonheten

nanoil argan oil

Arganolja är världens mest populära och dyra olja. Oljan är en favorit bland både experter och konsumenter som föredrar naturliga alternativ inom skönhet. Den kallas det flytande guldet från Marocko, pressas och utvinns från nötterna från arganträd och är otroligt värdefull inom kosmetologi. Vad gör att Nanoil Argan Oil sticker ut?

Oljan innehåller över 100 värdefulla ingredienser och är en potent antioxidant som fördröjer åldrande, gör huden fast, återfuktad och fyllig. Dessutom får du snabbare hårväxt och naturligt lyster i håret. Arganolja är ett bra val för torr, känslig, rosacea-benägen, aknebenägen eller skadad hud.

Organisk, oraffinerad, kallpressad…

… och stämplad med Ecocert-etiketten som garanterar toppkvalitet bland miljövänliga kosmetikaprodukter.  Nanoil Argan Oil innehåller inga skadliga parabener, alkoholämnen eller andra onödiga tillsatser. Detta är en naturlig skönhetsprodukt som tillverkats för att lämpa sig för alla. Den ersätter flera kosmetikaprodukter och är universell.

Arganolja har en subtil nötarom och gulaktig färg. Den förstärker hår, ger näring till hud och naglar och reglerar utsöndringen av olja i ansiktet. De underbara egenskaperna beror på ingredienser som polyfenoler, skvalan, växtsteroler, karotener och tokoferoler. Dessa är substanser som hindrar hudens åldrande, skyddar mot yttre förhållande och klimat, men också UVA/UVB-strålning. Arganoljan är en antioxidant som förstärker hudens skyddande barriärer och hindrar att fukt försvinner från hudens djupa lager.

Vilka egenskaper har den?

  • Nanoil Argan Oil förbättrar hudens fasthet.
  • Den förhindrar tidiga rynkbildningar.
  • Den har anti-inflammatoriska och reparerande egenskaper.
  • Den lindrar symtom på allergi, psoriasis och AD.
  • Den skyddar mot solljus.
  • Den skyddar huden mot skador.
  • Den balanserar talgproduktionen och minskar oljighet.
  • Den revitaliserar naglar och gör nagelbanden mjukare.
  • Den återupplivar och ger näring till skadat hår.
  • Den hindrar hårtopparna från att klyvas.

Det är inte utan skäl som arganoljan är världens populäraste skönhetsolja. Det är en bästsäljare och varje droppe innehåller de bästa ingredienserna som återfinns i argannötterna.

Hur använder man Nanoil Argan Oil?

1. I HÅRET

Använd den som en hårbehandling för att fort märka skillnad. Nanoil Argan Oil reparerar även extremt skadat hår som förstörts av färgning eller blekning. Den återstället motståndskraft och naturligt lyster, stärker de skyddande lagren och förhindrar kluvna toppar. Den hjälper också till att hantera håravfall och besvär i hårbotten.

2. PÅ KROPPEN

Gnid in oljan i kroppsområden med celluliter eller bristningar och bli kvitt besvären en gång för alla. Addera ett par droppar i ett näringsgivande bad. Lägg lite olja på huden före och efter solande. Denna stärkande och reparerande olja håller din hud perfekt återfuktad, fyllig och ung, samt förhindrar vattenförlust via epidermis.

3. PÅ ANSIKTET

Använd den för att rengöra ansiktet eller som ett nattserum under ögonen. Addera oljan i din favoritkräm för ansiktet eller i en body lotion för att förbättra produkterna effekter. Tack vare dess anti-aging effekter, hjälper arganoljan dig att hålla huden ung genom att återställa elasticitet och hälsa. Den vårdar känslig ögonhud, fördröjer uppkomst av rynkor och reparerar huden på djupet.

4. PÅ FÖTTERNA

Nanoil Argan Oil är en perfekt fotkräm som fixar extremt torr, sprucken hud på hälarna. Den förhindrar också grov hud, återfuktar och vårdar, och fungerar fantastiskt i ett avslappnande fotbad.

5. PÅ NAGLARNA

Blötlägg händer och naglar i ljummen arganolja – detta återupplivar naglar och huden på händerna fort. Det är en perfekt reparerande behandling för spröda och svaga naglar. Du kan också gnida in oljan i nagelplattorna för förstärkning.

nanoil argan oil

Var köper man Nanoil Argan Oil?

Denna naturliga lösning för alla skönhetsproblem finns tillgänglig på den officiella hemsidan: www.nanoil.se. Bekanta dig med alla produkter i Nanoils utbud och njut av briljanta skönhetslösningar. Organiska kosmetikaprodukter fulla med ingredienser som ger allt du behöver för frisk hud och vackert hår. Nanoil är ett toppval eftersom de bara använder substanser av högsta kvalitet som föryngrar, återfuktar och vårdar hår och hud.