Nanoil Keratin Hair Mask: En professionell hårregenereringsplan för dig

Inlagd i Hår av Skonheten

Det finns så många faktorer som förstör och skadar vårt hår att om man ville hålla det i perfekt skick skulle man behöva gå till frisören nästan varje dag. Har du någonsin undrat om det är möjligt att göra en hårbehandling med keratin på dina hårlockar utan att gå till en frisersalong? Nanoil har bevisat att professionell hårregenerering kan genomföras hemma – du kan göra det med deras hårinpackning med keratin. Kolla hur enkelt och effektivt det är! Reparera det skadade håret snabbt och enkelt med Nanoil Keratin Hair Mask.

Vanligaste orsakerna till skadat hår

Återigen är anledningarna till att håret skadas många. Bland de vanligaste är följande: att ha dåliga hårvårdsvanor, använda hårvårdsprodukter som inte uppfyller hårets behov, allmän svaghet orsakad av svår stress eller sjukdom, överbehandling (särskilt värmestyling), färgning, blekning, hormonvariationer och många, många fler.

Hur reparerar man skadat hår?

Det finns fem enkla steg man kan ta som definitivt hjälper till att återställa ditt hårs fina utseende. Prova följande:

 1. Undvik att utsätta håret för de stylingprocesser som skadar hårstråna mest.
 2. Läs alltid igenom ingredienslistan på en produkt du vill använda på håret – leta efter potentiellt farliga substanser.
 3. Undvik all värmestyling (t.ex. en platt- eller locktång)
 4. Tillför tre avgörande substanser till håret: Fuktbevarare (fukt), mjukgörare (lås fukten på plats) och proteiner (reparera mikroskador).
 5. Använd ett dyrbart protein som är en av hårets naturliga byggstenar – KERATIN.
NANOIL HÅRINPACKNING MED KERATIN

Prova Nanoil Keratin Hair Mask! Det här är den bästa reparerande hårinpackningen du kan ha!

Den är väldigt effektiv och erbjuder dig en intensiv hårbehandling. Förut kunde sådana effekter inte uppnås utan professionell hjälp men Nanoil har förändrat det! Keratinhårinpackningen är hårvårdsprodukten som tar vanlig hemma-hårvård till en helt ny nivå och gör att du kan ge ditt hår en professionell behandling hemma.

Ingredienserna i Nanoil Keratin Hair Mask

Vi kan börja med de mest uppenbara sakerna, eller vad säger ni? Den här hårinpackningen från Nanoil är formulerad med hydrolyserat keratin. Eftersom brist på keratin verkar vara förödande för håret, måste vi göra vårt bästa för att ge vårt hår den här viktiga byggstenen. Molekylerna av hydrolyserat keratin i Nanoil bygger upp håret igen och fixar alla mikroskador som orsakats på hårstrukturen. Med andra ord fyller Nanoil upp glipa efter glipa med keratin. Till och med de mest allvarliga skadorna tas fort om hand.

Burken med Nanoil Keratin Hair Mask innehåller även pantenol, en dyrbar provitamin som ansvarar för att förbättra hårets fuktnivåer. På håret verkar pantenol som en skyddande sköld mot alla möjliga stressfaktorer och aggressorer som orsakar skador på håret.

Fördelar med Nanoil Keratin Hair Mask

Med den här produkten kan du förvänta dig att uppnå enbart professionella effekter. Du kan ta för givet att Nanoil med hydrolyserat keratin kommer att uppfylla ditt hårs behov. Du behöver inte mer än några få användningar för att betydligt förbättra håret, men endast en behövs för att få lena och mjuka hårstrån. På vilket sätt gynnar Nanoil Keratin Hair Mask ditt hår?

 • Reparerar skadat hår.
 • Gör håret starkare från hårsäckarna till topparna.
 • Minskar skörhet och förebygger kluvna toppar.
 • Gör håret glansigt, mer motståndskraftigt och lent.
 • Skyddar mot skada.
 • Ger hårstråna fyllighet och förbättrar hårets hanterbarhet.

Instruktioner

Nanoil Keratin Hair Mask är en lättviktig produkt som inte tynger ned håret. Att applicera den är ett rent nöje då man inte behöver använda någon foliemössa eller följa några komplexa instruktioner. När du har applicerat Nanoils hårinpackning innesluter den håret med en krämig konsistens och påbörjar reparationen.

Ta bara en klick av Nanoils hårinpackning och sprid ut den över hela ditt blöta hår efter att ha tvättat det. Låt den sitta i några minuter (minst 15 minuter), skölj ur och styla som vanligt. Efter några sådana behandlingar kommer du att se hur dina hårstrån blir starkare, fylligare och mer resistenta mot miljöstressfaktorer. Och det bästa med det här är att du kan njuta av alla fördelar utan att lämna ditt hem!

Varumärket Nanoil är en expert på hårvård. Det stal många kvinnors hjärtan med oljor som främjar hårtillväxt, som har tillägnats flera olika typer av hårporositet. Nu erbjuder Nanoil oss en hårinpackning för professionell reparerande hårbehandling. Om du vill få en salongeffekt utan att lämna hemmet är Nanoil Keratin Hair Mask perfekt för dig.

Ta reda på mer på www.nanoil.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *