Stora föryngrande behandlingar över natten

Inlagd i Hudvård av Skonheten

På vintern och hösten är nätterna långa – varför inte använda den här tiden för att föryngra och förbättra huden över natten? Naturligtvis är sådana behandlingar också bra för vår och sommarnätter. Effekterna kommer att överraska dig. Nattmasker rekommenderas av asiatiska kvinnor, hinduiska kvinnor älskar hårolja. Tänk bara på det tidigare, orörda håret, och det vackra, tjocka håret i den senare gruppen. Hur tar man hand om sin hud och hår under natten?

ouml-ver-natten-behandling.jpg

1. Ansiktsregenerering

Vet du varför nattkrämer är vanligtvis lite tyngre och rikare på näringsämnen? I grund och botten, på natten absorberar huden alla positiva ämnen snabbt, därför ger sådana behandlingar bättre resultat. Förutom en bra kräm, som bör innehålla coeznzyme Q10, C-vitamin och E och retinol, en eller två gånger i veckan, kan du använda ansiktsmask. Asiatiska kvinnor känner mycket väl till denna ritual. De är kända för sin vackra hud, alla typer av kosmetika och hudvårdsprodukter som de använder blir ett slag i ett ögonblick. Ansiktsmasker över natten har blivit extremt populära runt om i världen. Vad är så bra med dem? Kontrollera själv: prova en övernattningsmask med näringsrika, fuktighetsgivande och regenererande egenskaper. På morgonen ser du hur din hud och ditt utseende förändras för gott.

2. Vacker kropp före läggdags

Använder du en kroppslotion innan du lägger dig? De flesta kvinnorna gör det inte. Under tiden, speciellt på vintern, när torrluft från värmare torkar vår hud ännu mer, bör en kroppslotion vara en oumbärlig del av vården. Om din hud är extremt torr – mixa lotion med några droppar naturlig olja eller helt enkelt tillsätt oljan (argan, kokos, linolja eller olivolja) till vattnet i badet och fördjupa dig i ett varmt, näringsrikt och regenererande bad.

Regenerering över natten involverar också händer och fötter. För att regenerera dem helt, använd speciella bomullshandskar och strumpor. Innan läggdags kan du applicera ett tjockt lager av kräm eller balsam på dina händer och fötter. Då kommer dina händer och fötter att regenerera och näring hela natten för att bli helt jämn, fuktad och vacker på morgonen.

3. Hårregenerering över natten

Natten är en perfekt tid för en hembehandling som fungerar som en hårbastu som finns i frisörsalonger. Vi pratar om hårolja, vilket var väldigt populärt i Indien och nu är extremt populärt över hela världen. Naturliga oljor som appliceras inte bara på håret utan också på hårbotten är ett bra botemedel mot eventuella hårproblem. Denna behandling regenererar, förstärker, ökar tillväxten, upphör håravfall, bryr sig om jämnhet och glans. Ju längre oljorna ”vilar” på håret desto bättre: mer skada kommer att repareras. Därför är över natten hårolja en av de mest utmärkta hårbehandlingarna. Oljan täcker hela håret och smutsar försiktigt in i hårbotten. På morgonen tvättar du bara oljan ur ditt hår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *