NANOIL: Keratin Schampot som kommer rädda ditt slitna hår

Inlagd i Hår, Skönhetstrender av Skonheten

Har du bekymrat dig över håret nyligen? Upplever du att det verkar svagt, förlorar färg, glans och styrka? Känner du att dina lockar behöver dyra behandlingar för att återställa deras naturliga skönhet? En snabbplan för att reparera skadat och uttorkat hår – finns det änns?

schampo med keratin Nanoil

NANOIL micellärt schampo berikat med keratin har målet inställt på slitet och skadat hår för att hjälpa dig reparera och återfukta det, ett hårstrå i taget. Läs vidare för att se hur du kan använda detta schampot för att återställa ditt hårs styrka och vackra utseende på nästan ingen tid alls.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Hur funkar det egentligen?

Schampots huvuduppgift är att reparera skadat, livlöst och torrt hår. Schampot förbättrar synbart de tunna hårstråna som förlorat volym. Dessutom så skyddar NANOIL keratin schampo håret från skada, får det att se vackrare ut och ger lockarna otrolig lyster. Den unika formeln har bevisats vara en källa rik på proteiner, värdefulla fettsyror och miceller som hjälper dig få tillbaka ett hår som ser livligt och friskt ut. NANOIL keratin schampot:

  • reparerar slitet och skadat hår.
  • återställer uttorkade hårstrån med vatten.
  • rengör hårbotten effektivt och skonsamt.
micellärt schampo med keratin Nanoil

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Vilka hårtyper är den utformat för?

Detta micellära schampot balsamerar håret, renar det och är helt icke-invasivt samt väldigt effektivt. Detta innebär att det passar för både känsligt tunnt och skört hår och för hårbotten som har lätt för att bli irriterad. Schampot tar också hand om fett och väldigt skadat hår som behöver mycket återfuktning.

Vidare så passar NANOIL Micellar Keratin Shampoo perfekt för användning på både uttorkat och trasigt, normalt och svagt hår. Effekten av ett hår och hårbotten som renats på djupet uppnås efter bara en användning. Produkten tar lätt bort produkt uppbyggnader, som även det är ytterligare ett plus. Om du vill återställa uttrokat hår med vatten så är NANOIL micellärt schampo med keratin ett måste för ditt badrum!

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Vilka är huvudingredienserna?

  • miceller – rengör håret och hårbotten på djupet. De tar bort orenheter och produkt uppbyggnader som brukar samlas i håret. Dessutom så är detta micellära schampot pH balsanserat, så det stör inte hårbotten.
  • flytande keratin – tar sig hela vägenin för att nå de hårets innersta delar för att fixa och laga skador. Det ger även glans åt håret och förbättrar dess utseende genom att ge det mer volym. Lockarna blir lena på en gång.
  • ricinolja – den bästa oljan för balsamering av håret. Den inte bara stärker håret utan är även antiseptisk. Med hjälp av ricinoljan så får hårbotten näring på djupet och fukten återställs. Denna oljan är även käns för att förhindra torrhet och seborre.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Instruktioner för användning

Det går att använda schampot så ofta man vill. Om ditt hår till exempel känns fett så kan NANOIL Keratin Micellar Shampoo användas varje dag utan att riskera att hårbotten blir irriterad. Tack vare de värdefulla micellära molekylerna så blir håret totalt rent med NANOIL schampot. Detta innebär att håret blir lenare, känns trevligare samt blir friskt och fullt av glans. Keratin fyller i mellanrummen som uppstått på hårskaftet och återuppbygger det under tvätt.

Schampot håller länge och luddrar väl. Om du använder det ska du trycka ut en klick i händerna och sprida ut den i vått hår. Massera hårbotten, skölj bort luddret och upprepa detta utifall håret behöver ytterligare en schamponering. 

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Öka effekterna!

Om ditt hår är väldigt skadat och behöver extra närng och stöd så bör du testa hela NANOIL keratin hårvårdsserien. Här finns en hårmask och ett tvåfas sprejbalsam. Upptäck hur håret kommer få tillbaka sin förlorade hälsa och fantastiska utseende! Reparera dina lockar hemma och få effekter av salongskvalitet – NANOIL ger dig professionella lösningar för användning i hemmet. Se själv och besök nanoil.se!