Naked Skin Beauty Balm från Urban Decay Cosmetics

Inlagd i Nyheter av Skonheten

Den senaste tiden har BB-krämer ökat i popularitet på grund av deras flera användbara finesser. Det är inte konstigt att de kallas för ”allt i ett”-produkter. Fungerar Naked Skin Beauty Balm från Urban Decay lika bra?

BB-krämer – vad är det?

Denna mystiska förkortning innan ”kräm” står för ”Blemish Balm” eller ”Beauty Balm”, vilket alltså betyder att det är en kräm för imperfektion. Den här sortens kosmetika har flera funktioner och kan ersätta några av de välkända kosmetiska produkterna. Hur är det möjligt? Till exempel gör BB-kräm att hudtonen jämnas ut på samma sätt som en foundation gör, den återfuktar på samma sätt som alla andra ansiktskrämer, skyddar huden från solstrålar på samma sätt som solskydd gör, och lindrar irritationer på samma sätt som kosmetika produkter för känslig hud. När vi väljer BB-kräm måste vi förstås välja de egenskaper som vårt ansikte behöver, och dessutom välja rätt nyans.

Naked Skin Beauty Balm från Urban Decay Cosmetics

Naked Skin Beauty Balm från Urban Decay har många funktioner, och kan därför anses vara en kosmetisk produkt med ett generellt syfte. Hur fungerar Naked Skin Beauty Balm? Den återfuktar, jämnar ut hudtonen, har en solskyddsfaktor på 20 för att skydda ansiktet mot solen, täcker över skönhetsfel, och jämnar ut fina linjer. Dessutom kan produkten ersätta en makeup-foundation och kan appliceras på alla fuktkrämer, vilka särskilt rekommenderas till personer med torr eller känslig hud.

Naked Skin Beauty Balm från Urban Decay har en förpackning som innehåller 35 ml. Kosmetikan masseras in i ansiktshuden med hjälp av fingertopparna. Om man inte vill använda händerna för att applicera kosmetikan kan man istället använda en torr makeup-borste. Generellt sett täcker produkten skönhetsfel och andra imperfekta områden på ett bra sätt, smälter in med hudtonen, skapar inga fläckar, och framhäver inte torra delar i ansiktet. Om du har torr hud på vissa delar av ansiktet rekommenderar vi att du först exfolierar dem, för att göra de torra bitarna mindre synliga.

Naked Skin finns i tre nyanser: Naked Light, Naked Medium och Naked Bronze. Den senare nyansen kan även användas som rouge, eftersom den kan användas för att forma ansiktet eller för att skapa ett solbränt utseende. Allt man behöver göra i sådana fall är att applicera kosmetikan på rätt delar av ansiktet, till exempel käkbenen, tinningarna, näsan och kinderna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *