Hur fungerar den återfuktande ansiktsmasken Glamglow THIRSTYMUD™?

Inlagd i Hudvård, Nyheter, Smink, Utvalda av Skonheten

Den återfuktande ansiktsmasken Glamglow THIRSTYMUD™ fungerar för både män och kvinnor, oavsett deras ålder eller hudtyp. Dess främsta mål är att penetrera och återfukta de djupaste hudlagren. Samtidigt kan produkten återställa ett ungdomligt och strålande utseende. Hur är det möjligt? Det höga vatteninnehållet skyddar ansiktet från att bli fladdrigt, förlora kollagen och elastin, bilda missfärgningar och rynkor, och andra tecken på åldrande. Vatten hjälper dessutom hyaluronan, som håller ditt utseende i bra skick.

THIRSTYMUD

Den ovan nämnda hyaluronan och kokosnötsolja är de två huvudingredienserna i den återfuktande ansiktsmasken Glamglow THIRSTYMUD™. Kosmetikan består även av ingefära, citronsyra, havreextrakt, olja från apelsinblommor, och äpplen. Tyvärr har tillverkarna inte struntat i de irriterande och eventuellt allergiframkallande substanserna. Detta inkluderar PEG, dofter, lanolin och glycerin. Balansen finns i det här fallet i växtextrakt och kaolinlera. Det är värt att nämna att den sista ingrediensen, kaolinlera, står längst ner på ingredienslistan, men tillverkaren hävdar att ansiktsmasken är baserad på kaolinlera. Den återfuktande ansiktsmasken Glamglow THIRSTYMUD™ säljs i en blå burk om 50 ml. Produkter från Glamglow kan kännas igen på den karaktäristiska stjärnan på korken.
Hur applicerar man den återfuktande ansiktsmasken Glamglow THIRSTYMUD™? Allt du behöver göra är att applicera ett tjockt lager i ansiktet. Innan det måste du förstås rengöra huden ordentligt genom att använda till exempel sminkborttagning eller en skrubb. Vänta i cirka 15 minuter tills ansiktsmasken blir torr, och skölj sedan av ansiktet med kallt vatten. Efter det bör du applicera en återfuktande kräm för att avsluta omvårdnaden på ett bra sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *