Hur får man åtstramad hud i nacken och klyftan? Forever Youth Liberator Y-Shape från Yves Saint Laurent

Inlagd i Hudvård, Nyheter, Utvalda av Skonheten

Det är väl känt att vår hud förlorar sin elasticitet med tiden och åldrandet, och ansiktets form förändras och oattraktiva rynkor och åldersfläckar utvecklas. Området runt ögonen, huden, nacken och klyftan är mest benägna att rynkas. Hur går det till? Åldrandeprocessen påbörjas när vi når 30-årsålder. Då minskar nivåerna av hyaluronsyra, elastin, kollagen och andra substanser som ger oss ett ungt utseende. Det är förstås inte den enda anledningen till att rynkor bildas. Generellt sett påverkar miljöföroreningar (inklusive tunga metaller) ganska mycket. Otillräcklig hudvård, vitaminbrist, en ohälsosam livsstil och till och med den position vi sover i kan även påverka rynkorna.

Y-Shape cream from Yves Saint Laurent

Som tur är får vi hjälp att bekämpa rynkorna med Forever Youth Liberator Y-Shape från Yves Saint Laurent. Denna kosmetika tar hand om klyftan, nacken och Y-zonen (ansiktets nedre delar). Produkten stärker hudåtstramning, hjälper produktionen av hyaluronsyra och elastin, och stärker kollagenfibrer. Med regelbunden applicering kan Forever Youth Liberator Y-Shape mjuka upp fina linjer, minska missfärgningar, minska det tråkiga utseendet, och återställer en ungdomlig glans.

Så hur applicerar man Forever Youth Liberator Y-Shape från Yves Saint Laurent? Applicera lite kosmetika på nacken, klyftan och ansiktet. Massera in krämen mot hakan och käkbenet. På så sätt masserar du huden och främjar blodcirkulationen, vilket i sin tur förbättrar hudens generella tillstånd. Förpackningen innehåller 50 ml. Detta räcker till cirka fem månaders behandling med Forever Youth Liberator Y-Shape. Applicera kosmetikan både på morgonen och kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *