Hudförbättrande mattande foundation från Celia för oljig hud och kombinationshud

Inlagd i Nyheter av Skonheten

Vad kan man göra om ansiktet är oljigt, och därför glänser hela tiden? Du kan förstås gömma ansiktet under en hatt, stanna hemma resten av livet, eller använda en hudförbättrande mattande foundation från Celia, ett polskt kosmetiskt märke. Det senare alternativet är väl det lättaste, och mest rimliga också.

Hudförbättrande mattande foundation från Celia för oljig hud och kombinationshud

Oljig hud och kombinationshud är en riktig mardröm för vissa kvinnor. Deras hud glänser, är klibbig och sminket rinner längs ansiktet. Dessutom är den här hudtypen en bra miljö för akne och pormaskar. Ingen metod är helt lyckad för att eliminera överflödig talg heller. Oavsett vad du gör slutar inte ansiktet glänsa – tvätta ansiktet med svaveltvål, använda talgreducerande krämer, använda mattande produkter, och så vidare. Och hur är det med kombinationshy? Det är en riktig utmaning att ta hand om den. Den glänser inte bara över hela T-zonen, den exfolierar också och kinderna kan vara torra eller normala. När man har den andra hudtypen måste man ta hand om den ordentligt, för dess tillstånd kan ändras när som helst.

Om du fortfarande söker en kosmetika för oljig hud eller kombinationshud kan du testa Skin Perfecting Mattifying Foundation från Celia. Sanningen är att det inte är lätt att få tag på denna produkt från Celia eftersom de ofta säljs i mindre butiker. Trots det är det värt det att lägga lite tid på att hitta dem, för ibland kan det kännas som att vinna på lotto när man börjar använda Celias produkter.

Skin Perfecting Mattifying Foundation förpackas i en liten förpackning som får plats i huden. Den finns i fyra färger: écru, naturell, beige och solig. Med andra ord är nyanserna ljust beige till bruna. Celias foundation innehåller även C-vitamin och PP-vitamin. Tack vare den ekologiska sammansättningen blir vår hud framhävd, återuppfräschad och vårdad. Den bra nyheten är att produkten inte innehåller paraffin. Istället för denna komponent innehåller Celias foundation silikon, vilket ger den en mer rörig konsistens.

Vad är egenskaperna i Celias foundation och kan kvinnor med oljig hud eller kombinationshud använda den? Först av allt täcker kosmetikan skönhetsfel på ett bra sätt. Den kan därför användas istället för en concealer, genom att du lägger på ytterligare ett lager foundation på skönhetsfelen eller missfärgningarna. Denna foundation mattar även huden, och bevarar effekten under hela dagen. Vi kan förstås förhöja den mattande effekten genom att använda ett transparent puder. Skin Perfecting Mattifying Foundation blir inte heller mörkare, och ändrar inte färg på något sätt. Tyvärr kan denna produkt torka ut huden och täppa igen porer. Om den appliceras i en stor mängd kan du få en oattraktiv, maskliknande effekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *