Teint Couture Long-Wearing Foundation Broad Spectrum SPF 20 Givenchy

Inlagd i Hudvård, Smink, Utvalda av Skonheten

Allt som kan sägas om Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 är att produkten jämnar ut hudtonen och att den kamouflerar mindre missfärgningar och skönhetsfel. Denna produkt döljer också oattraktiva mörka cirklar under ögonen. En annan bra sak är att den vätskeliknande lösningen tillför fukt, mjukhet, och en skonsam framhävning. Produkten innehåller dessutom solskyddsfaktor 20, som skyddar bäraren från skadliga UVA- och UVB-strålar. Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 kommer i en transparent flaska med en pump. Denna sorts applikator gör det lättare att fördela kosmetikan eftersom du bara får ut den summa som behövs för varje applicering. Denna produkt från Givenchy finns i åtta olika nyanser: Shell, Sand, Beige, Honey, Gold, Ginger och Amber.

Aqua-Serum Hydra BB+ from Guerlain

Hur väljer man makeup?

Först av allt måste du välja rätt nyans för din foundation. Hur gör man det? Den generella delen är att nyansen endast bör väljas under naturliga, ljusa förhållanden. Tyvärr är detta inte alltid möjligt. Vi köper ofta produkterna i sminkbutiker och kan självklart inte ta med oss produkterna ut och prova dem. Lyckligtvis finns det ett sätt att komma runt butikernas regler. Ta en liten klick av den nyans du vill prova och applicera den på käken och nacken, och vänta tills den mörknat eller smält in med din naturliga hud. När du märker ett bra resultat kan du köpa produkten. Kom ihåg att inte prova nyansen på handleden, som de flesta kvinnor faktiskt gör. Kosmetikan ska självklart passa huden i ansiktet, inte huden på handleden.
Vet du hur man applicerar Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 från Givenchy? Eftersom produkten har en vätskeliknande konsistens är det mycket enkelt att applicera den med hjälp av en sminkborste, en svamp eller med fingertopparna. Om du ska använda fingertopparna behöver du bara badda in Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 i huden. Glöm inte att smeta ut kosmetikan på käklinjen, kinderna och nacken. Huden bakom öronen ska också täckas med foundation. Om du inte gör detta får du den oönskade maskliknande effekten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *