Clarins Hydra Quench Cream kommer rädda ditt uttorkade ansikte

Inlagd i Hudvård, Inspiration, Smink av Skonheten

Det är ingen överraskning att torr hud i ansiktet åldras snabbare, flagnar, och kliar. Av den anledningen föreslår vi att du återfuktar huden regelbundet och systematiskt. Lär dig hur du ska göra det på bästa möjliga sätt.

Clarins, Hydra Quench Cream

Torr och uttorkad ansiktshud

Rent generellt drabbas människor i alla åldrar av uttorkad hud. Det beror ofta på att fettinnehållet har utsatts för störningar och dysfunktionella förhållanden. Att dricka för lite vatten och vara uttorkad är också en vanlig faktor. Vad är anledningarna till att huden torkas ut? En del av dessa anledningar är: otillräcklig omvårdnad, åldrande, en obalans i hormonerna, extrema väderförhållanden, att vistas i varma rum eller rum med luftkonditionering, föroreningar i miljön, stress, en ohälsosam kost, mediciner, och rökning. Hur ser uttorkad hud ut? Den är mycket känslig, hud, spänd, inte elastisk, täckt av rynkor, och har en tendens att flagna. Människor med torr hud bör inte ta varma bad, och de bör undvika tvål och kosmetika med uttorkande egenskaper. Att utsättas för solstrålar, både naturliga och konstgjorda sådana, rekommenderas inte heller. Människor med torr hud bör återuppbygga de skyddande fettlagren, använda kosmetika som innehåller solskydd, och ge huden en ordentlig mängd vatten både från utsidan och insidan.

Återfuktande krämer – Clarins Hydra Quench Cream

Clarins, det franska kosmetikamärket, har skapat en återfuktande dag- och nattkräm för människor i alla åldrar med torr till väldigt torr ansiktshud. Tack vare ingredienserna, som hyaluronsyra och extrakt från barken på macadamiaträd, återställs den naturliga fuktnivån i huden, fettbarriärerna stärks, och huden skyddas från föroreningar som kommer från den yttre miljön. Produkten mjukar upp huden och minskar rynkornas synlighet. Hydra Quench Cream har testats dermatologiskt och orsakar inte pormaskar. Hydra Quench Cream ska appliceras varje dag, på ren hud, men undvik området runt ögonen. Kosmetikan kan appliceras på morgonen eller på kvällen. En förpackning innehåller 50 ml.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *