Bioscure toningslotion från Biotherm. Varför är det värt att rena ansiktet?

Inlagd i Hudvård, Nyheter, Utvalda av Skonheten

Tycker du att renande behandlingar och sminkborttagning känns som en mardröm? Du kommer ångra dig när du får veta att oren hud är en perfekt miljö för att bakterier ska föröka sig. Du får en ännu större chans att ändra dig genom en produkt från Biotherm: den första hudrengöraren med Bioscure toningslotion.

Biosource toning lotion from Biotherm

Biosource Lotion Instant Hydration Toning Lotion for Normal or Combination Skin från Biotherm. Visst är det så att ren hud får dig att se yngre och sötare ut. Vet du hur man rengör ansiktet ordentligt? Bioscure toningslotion från Biotherm kommer hjälpa dig göra detta. Denna kosmetika fräschar upp och samlar upp alla orenheter, och överflödigt talg som samlas i ansiktet under dagen. Denna kosmetika från Biotherm gör dessutom att huden blir återfuktad, renad och fin. Produkten har en vätskeliknande konsistens. Bioscure toningslotion innehåller bland annat zink, som har förmågan att motverka hudproblem som akne eller små sår. Du kan applicera Biotherms toningslotion både på morgonen och på kvällen. Häll ut en liten klick av produkten på en bomullsrondell och rengör ansiktet med den. Kom ihåg att börja från ansiktets insida och avsluta vid de yttre delarna. När du tar bort smink från ansiktet bör du trycka bomullsrondellen lätt mot ögonen och vänta tills ögonskuggan och mascaran smälter bort. Du behöver inte gnugga den i ögonen. Varför är det viktigt att rengöra ansiktet?
Den första anledningen är att ett orent ansikte som täcks av internet inte kan fungera ordentligt. Hudens porer täpps igen av talg, döda hudceller, kosmetika och föroreningar från den yttre omgivningen. På grund av detta kan huden inte andas, och börjar svettas eftersom talgkörtlarnas naturliga reaktion i denna situation är att producera mer talg. Alla nämnda faktorer leder till att bakterier förökar sig, vilket i sin tur inte bara leder till aknebildning utan också att flera hudsjukdomar och hudproblem utvecklas.
Denna onda cirkel kan stoppas genom att systematiska och rengörande behandlingar. Ansiktet blir så småningom uppfräschat, föryngrat och vårdat. Om du dessutom exfolierar huden eller använder en ansiktsmask kommer huden vara otroligt tacksam!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *